V ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ І РОЗВИТКУ М. РІВНЕ

3-5 травня в м. Рівне відбувся Всеукраїнський молодіжний форум взаємодії та розвитку, організований Міністерством молоді та спорту, Управлінням у справах молоді та спорту Рівненської ОДА та громадською організацією «Let’s do it, Ukraine» за підтримки компанії PepsiCo Україна. Упродовж роботи форуму 100 молодих учасників з усіх регіонів України взяли участь в навчальних тренінгах та дискусіях: «Нові […]

3-5 травня в м. Рівне відбувся Всеукраїнський молодіжний форум взаємодії та розвитку, організований Міністерством молоді та спорту, Управлінням у справах молоді та спорту Рівненської ОДА та громадською організацією «Let’s do it, Ukraine» за підтримки компанії PepsiCo Україна.

Упродовж роботи форуму 100 молодих учасників з усіх регіонів України взяли участь в навчальних тренінгах та дискусіях: «Нові підходи до реалізації соціальних проєктів. Як залучити кожного», «Лідерство як бренд», Пошук інноваційних механізмів щодо створення сприятливих умов для діяльності волонтерів та волонтерських організацій», «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності у галузі реалізації соціально значущих проєктів».

Для отримання теоретичних та практичних знань з питань залучення молоді до суспільно значущої діяльності, активізації участі молоді у молодіжному громадському русі, зокрема у громадській діяльності учасники форуму  відвідали заклад корпоративно-соціального бізнесу Socioparty та взяли участь у дискусії на тему «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності у галузі реалізації соціально значущих проєктів».

У форумі взяли участь представники органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, національних та зарубіжних інститутів громадянського суспільства, а також активісти молодіжного громадського руху.