Станьте частиною World Cleanup Day. Приєднуйтесь до наймасштабнішого прибирання планети!

Дорогі друзі, з великим задоволенням вітаю всіх наших лідерів, мережеві команди та партнерів. Я дуже пишаюся дивовижною роботою яка проводиться мережею Let’s Do It World та Let’s do it Ukraine, 2019 рік для нас був успішним. Великий успіх не міг статися без величезного внеску соціально відповідальних людей та компаній яких об’єднує спільне бачення — чистого […]

Дорогі друзі,

з великим задоволенням вітаю всіх наших лідерів, мережеві команди та партнерів. Я дуже пишаюся дивовижною роботою яка проводиться мережею Let’s Do It World та Let’s do it Ukraine, 2019 рік для нас був успішним.

Великий успіх не міг статися без величезного внеску соціально відповідальних людей та компаній яких об’єднує спільне бачення — чистого і здорового Світу.

Наші організаційні цінності — це співпраця, позитивність і люди.

Завдяки глобальній співпраці ми будемо розвивати колективне усвідомлення, впливовий міжгалузевий сектор і багатонаціональне співробітництво. Разом ми можемо досягти — здійснення необхідних позитивних змін в суспільстві.

Ми вдячні всім нашим лідерам, командам та партнерам за довіру, ефективні дії та безперервну віру, яку вони мають у глобальній співпраці.

2019 рік став трансформаційним для Let’s Do It World, зростаючи з громадянського руху у найбільше екологічне середовище у Світі, мережева організація на основі членства зі 180 країнами на борту. Це ставить нас серед найбільших екологічні організації планети та дозволяє нам здійснювати й вести глобальні дії за допомогою високого рівня відповідальності.

Маємо велику надію побачити зростання екологічних дій та глобальних змін, нові способи співпраці у боротьбі з негативним впливом на навколишнє середовище, налагодити сильну співпрацю між урядом, громадянським суспільством, підприємствами та медіа.

Вітаємо в дружній родині всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine, сподіваємось на довготривалу співпрацю, цей рік буде чудовим, продуктивним та екологічно насиченим, 2020 рік — це рік рішучих дій, ми повинні діяти разом. Let’s do it Ukraine розраховує на кожного з вас. Тільки разом, завдяки позитивній співпраці, ми виконаємо нашу місію для людей і планети.

Нашу діяльність створено з метою формування культури чистоти, розвитку екологічної корпоративної соціальної відповідальності, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та поліпшення екологічної ситуації, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору та розвитку місцевих громад та сприяння реалізації Національної стратегії поводження з відходами.

Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки ряду громадських організацій проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій – «World Cleanup Day», яка запланована на 19 вересня 2020 року о 10:00.

В рамках підготовки акції буде проведено ряд всеукраїнських проектів: «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку»; всеукраїнський екологічний фестиваль «Чисто Fest»; всеукраїнський еко-табір, наймасштабніше прибирання країни.

Громадська організація “Let’s do it, Ukraine” – учасник загальносвітового руху “Let’s Do It World”, що об’єднує понад 20 мільйонів людей в 180 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, селебриті та пересічні громадяни. У 2017 році ГО “Let’s do it, Ukraine” понад 1 100 000 учасників та 4760 локацій по всій території країни. У 2018 році до акції в Україні долучилась Президент Естонії – Керсти Кальюлайд.

Реєстрація для співпраці за посиланням 

 

 

 

 

Національний координатор по роботі з партнерами Аліна Маєвська, тел. 097 486 08 60, ldu.partners@gmail.com_   +38 044 221 62 87

 

Запрошуємо Вас стати флагманом змін та процвітання соціальних екологічних інтересів в нашій країні! 

Юлія Мархель, 

Член-засновник міжнародного руху Let’s Do It World, 

Засновник та Президент 

Всеукраїнського молодіжного руху “Let’s do it Ukraine”