Відкрито набір у команду Let’s do it Ukraine

Запрошуємо в команду Let’s do it Ukraine! Ви ідейна, позитивна, доброзичлива, ініціативна, енергійна, амбіційна людина, яка готова брати на себе відповідальність? Бажаєте розвиватися в громадському секторі та знайти нових друзів? Ми шукаємо тих, хто дуже сильно любить громадську діяльність, активне волонтерство та командну роботу. Людей, які вміють поважати інших та розуміють, що таке толерантність, Тих, […]

Запрошуємо в команду Let’s do it Ukraine! Ви ідейна, позитивна, доброзичлива, ініціативна, енергійна, амбіційна людина, яка готова брати на себе відповідальність? Бажаєте розвиватися в громадському секторі та знайти нових друзів?

Ми шукаємо тих, хто дуже сильно любить громадську діяльність, активне волонтерство та командну роботу. Людей, які вміють поважати інших та розуміють, що таке толерантність, Тих, кому не байдуже навколишнє середовище. Ми щасливі, коли наша команда поповнюється новими волонтерами і запрошуємо долучитися вас!

Всеукраїнський екологічний молодіжний рух «Let’s Do it, Ukraine!» — це частина міжнародного руху «Let’s Do It World!», який на сьогодні об’єднує понад 20 млн. учасників у 180 країнах, за офіційним визнанням ООН – рух, який розширюється найшвидшими темпами у світі
https://letsdoitukraine.org/
Разом ми прагнемо зберегти навколишнє середовище і поширювати знання і навички про те, як до цього може долучитися кожен: правильно поводитися з побутовими відходами, прибирати зелені зони і дбати про них. У 2017 році нам вдалося одночасно зібрати разом в один день 1 мільйон 100 тисяч однодумців під час акції “Зробимо Україну чистою разом!”. У 2020 році ми разом з вами хочемо поновити результат.
19 вересня 2020 року о 10:00 — головне прибирання країни «World Cleanup Day».

З нами ви навчитеся створювати еко проекти, адмініструвати щорічні ініціативи, створювати відео\фото та графічні матеріали, писати тексти для сайту, працювати з документацією, партнерами, керувати соцмережами, пройти школу маркетингу, PR, GR, роботи зі ЗМІ, реклами, комунікації з Амбасадорами, з громадськими об’єднаннями.

Долучившись до руху Let’s Do it, Ukraine, у вас з’явиться можливість стати частиною міжнародних проєктів, які організовуються країнами-учасницями Let’s Do It World. Бути однією комадою та комунікувати з лідерами думок та відомими людьми по всій планеті

?ВИ –ТОЙ, НА КОГО МИ ЧЕКАЄМО!

? Заповнюйте заявку та приєднуйтеся до команди https://cutt.ly/Wi0IJcf
Візьміть участь у національних навчаннях координаторів “Let’s do it Ukraine Leaders Academy” (деталі прийдуть на електронну пошту яку ви зазначите в заявці).