Let’s do it Ukraine вітає з Днем Конституції України та Днем молоді!

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» вітає всіх громадян України з Днем Конституції України та Днем молоді! Ще 24 роки тому Верховна рада України ухвалила історичне рішення – затвердження Основного Закону. Цей документ закріпив права, свободи та обов’язки громадян і дав поштовх до розвитку нашої нації. Про таке офіційне рішення мріяв Пилип Орлик ще […]

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» вітає всіх громадян України з Днем Конституції України та Днем молоді! Ще 24 роки тому Верховна рада України ухвалила історичне рішення – затвердження Основного Закону. Цей документ закріпив права, свободи та обов’язки громадян і дав поштовх до розвитку нашої нації. Про таке офіційне рішення мріяв Пилип Орлик ще в 1710 році, коли у вигнанні створив найстарішу Конституцію в Європі.

Сьогодні Основний закон закріплює права на життя, вільний розвиток особистості, свободу думки, слова і вибору. Завдяки цьому перед вами постає безмежний простір можливостей. А тому ми бажаємо мудрості для вибору правильного напрямку дій і натхнення до нових зрушень.

Окремо, хочемо привітати ВСІХ громадян України з Днем Молоді. Молодість – це стан душі, він не визначається цифрою в документах. Ваша амбітність та сміливість продовжує молодість Батьківщини, веде її до розвитку та процвітання, а любов до природи продовжує життя планети.

З нагоди свята бажаємо вам невичерпного оптимізму, наполегливості та творчої енергії. Залишайтеся завжди незалежними та молодими!