Тренінг для тренерів Всеукраїнського проєкту “Чисті пляжі разом!”

27 жовтня з 19:00 до 21:00 відбудеться тренінг для тренерів Всеукраїнського проєкту “Чисті пляжі разом!”. Під час зустрічі учасників навчать практиці проведенню власних тренінгів. Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.gle/ZPh8N5U16UrASgfRA. У програмі заходу: 1. Я бренд, мої базові звички. 2. Теорія.Практика. 3. Цільова аудиторія 4. Як організувати онлайн тренінг. 5. Як організувати офлайн тренінг. 6. Документація: […]

27 жовтня з 19:00 до 21:00 відбудеться тренінг для тренерів Всеукраїнського проєкту “Чисті пляжі разом!”. Під час зустрічі учасників навчать практиці проведенню власних тренінгів. Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.gle/ZPh8N5U16UrASgfRA.

У програмі заходу:
1. Я бренд, мої базові звички.
2. Теорія.Практика.
3. Цільова аудиторія
4. Як організувати онлайн тренінг.
5. Як організувати офлайн тренінг.
6. Документація: лист, форма реєстрації, запрошення, пост реліз.

Зустріч відбудеться в Zoom за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/87266453940?pwd=TlRsMTN1dHZRbjNjeENXdllydEZCdz09
Ідентифікатор конференції: 872 6645 3940
Код доступу: 250029

Організатор тренінгу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine».

Всеукраїнський проєкт «Чисті пляжі разом!» спрямований на формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля, свідомого використання земних ресурсів, зменшення негативного впливу людини, спільного вирішення проблеми забруднення пляжів.

У його межах цього року відбулися робочі стратегічні зустрічі та обговорення, тренінги, формування та навчання екопатрульних бригад, ряд офіційних презентацій у фокусних регіонах України та Всеукраїнські екологічні експедиції.  Проєкт наповнений великою кількістю активностей: моніторингові дослідження пляжного сміття, соціологічні дослідження, толоки з сортуванням, інформаційно-просвітницькі заходи, соціальна реклама, робочі групи експертів, івенти, фестивалі, тренінги, табори, форуми, літні кінотеатри, формування екопатрульних бригад. Протягом 2021-2023 років організатори допомагатимуть уникати накопичення сміття на пляжах та зонах відпочинку, об’єднувати зусилля громади та місцевих муніципалітетів, налагоджувати співпрацю. Програма сформована таким чином, що кожен рівноцінно зможе стати двигуном змін на краще, незалежно від того, відпочиватиме на морі, озері чи біля річок.

Проєкт відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного водного агентства України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України, Міжнародного молодіжного руху School Recycling World, компанії Чела Україна, Фінансової компанії Ocean, мобільного додатку EcoHike, міжнародного фонду PepsiCo Foundation, ряду громадських організацій, генерального партнера проєкту компанії – PepsiCo Україна.

Долучайтеся до Всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!», мотивуйте, рухайте свою родину та оточення до перспективи чистих вод і берегів.

Деталі на сайті www.letsdoitukraine.org