Відбулася зустріч команди Управління екології та природних ресурсів з екоактивістами

Юлія Мархель та команда Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine долучились до зустрічі Управління екології та природних ресурсів КМДА з громадськими організаціями та екоактивістами.  Понад 30 учасників, які працюють в різних областях – від захисту навколишнього середовища до утилізації відходів та розвитку електротранспорту обмінялись досвідом.Було представлено проєкти, що планують реалізовуватися в столиці України та […]

Юлія Мархель та команда Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine долучились до зустрічі Управління екології та природних ресурсів КМДА з громадськими організаціями та екоактивістами. 

Понад 30 учасників, які працюють в різних областях – від захисту навколишнього середовища до утилізації відходів та розвитку електротранспорту обмінялись досвідом.Було представлено проєкти, що планують реалізовуватися в столиці України та перспективи подальшої співпраці.

 

Всеукраїнський молодіжний рух “Let’s do it Ukraine” презентував програми, які щорічно організовуються в Києві спільно з управліннями, серед них: Всесвітній день прибирання,  Чисті пляжі разом, Національна мапа пунктів прийому вторинної сировини та Цифрове прибирання. Окрім цього, обговорили перспективи роботи над інформаційно-просвітницькими кампаніями щодо правильного поводження з відходами та запровадження систем сортування вторинної сировина в школах столиці. 

Було анонсовано початок інформаційної кампанії Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини, в рамках якої в столиці з’явились борди та сітілайти. 

Національну мапу пунктів прийому вторсировини було створено у 2021 році за підтримки компанії PepsiCo. Більше деталей за посиланням: recyclingpoints.org

А також в новинах на сайті: letsdoitukraine.org. Приєднуйтесь до найбільшого екоруху країни, зробимо Україну чистою разом!