УВАГА! Реєстрацію у конкурсі “Мішечок” продовжено до 30 листопада! Встигни взяти участь!

Реєстрацію у Всеукраїнському проєкті “Мішечок” продовжено. Учасники можуть зареєструвати свої результати до 30 листопада 2022 року включно. Встигніть виграти призи! Організатори закликають шити екомішечки для користування в повсякденному житті. До участі в проєкті запрошуються активні учні та їх родини з усіх областей в Україні та закордоном. Встигніть взяти участь у конкурсі серед учнівської молоді, шкіл […]

Реєстрацію у Всеукраїнському проєкті “Мішечок” продовжено. Учасники можуть зареєструвати свої результати до 30 листопада 2022 року включно. Встигніть виграти призи!

Організатори закликають шити екомішечки для користування в повсякденному житті.

До участі в проєкті запрошуються активні учні та їх родини з усіх областей в Україні та закордоном.

Встигніть взяти участь у конкурсі серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах з індивідуальними та колективними номінаціями.

Головний подарунок отримає школа, учні якої пошиють найбільшу кількість мішечків, – принтер для сублімаційного друку.

Для колективних учасників додатково необхідно ознайомитися з положенням та заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/cNUbI5K  до 30 листопада включно!

Переможців оголосять 2 грудня 2022 року в новинах на сайті schoolrecyclingworld.org.

Нагадуємо! Умови участі дуже прості: пошити мішечки, зробити фото або відео створеного мішечка, опублікувати в соціальних мережах з хештегами #schoolrecyclingworld #мішечокSRW #пакетнепотрібен #мішечок й відмітити сторінки організаторів: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld https://www.instagram.com/letsdoitukraine https://www.instagram.com/schoolrecyclingworld

Такі роботи будуть  автоматично брати участь в індивідуальних розіграшах подарунків.

Організатор проєкту – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.  

Проєкт відбувається спільно з Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» в рамках реалізації довгострокового всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти.

Екологічно відповідально до Перемоги!

Дізнавайтесь більше в новинах на сайті letsdoitukraine.org