Школярі столиці ще мають можливість приєднатися до Всеукраїнського проєкту “Мішечок” та виграти унікальний приз!

Школярі столиці ще мають можливість приєднатися до Всеукраїнського проєкту «Мішечок»! Встигни пошити мішечки до кінця року та вигравай приз — майстер-клас від ведучого телеканалу «Київ», актора театру та кіно Слави Соломки! Всеукраїнський молодіжний рух Let`s do it Ukraine спільно з телеканалом «Київ» організують майстер-клас від телеведучого, актора театру та кіно Слави Соломки – «Як працювати […]

Школярі столиці ще мають можливість приєднатися до Всеукраїнського проєкту «Мішечок»! Встигни пошити мішечки до кінця року та вигравай приз — майстер-клас від ведучого телеканалу «Київ», актора театру та кіно Слави Соломки!

Всеукраїнський молодіжний рух Let`s do it Ukraine спільно з телеканалом «Київ» організують майстер-клас від телеведучого, актора театру та кіно Слави Соломки – «Як працювати перед камерою. Основні складові успішного контенту»

Переможці дізнаються всі тонкощі роботи телеведучого: Як працювати перед камерою? Як почуватися впевнено під час нових знайомств? Відповіді на ці та ще багато інших запитань, ви знайдете на майстер-класі. Під час лекції Слава поділиться власними медійними секретами: 

  • як перестати боятися публічних виступів;
  • як впливати на аудиторію за допомогою голосу, міміки та жестів;
  • покаже вправи для покращення дикції;
  • навчить працювати із камерою, а головне, що робити, якщо під час прямого ефіру щось пішло не так. 

Умови участі дуже прості:

  • Шийте мішечки з вживаних речей.
  • Публікуйте фото у соціальних мережах Instagram та Facebook.
  • Відмічайте організаторів 

@letsdoitukraine

@v_solomka

@kyiv_tv 

@pepsicoukraine

  • Ставте хештег: #мішечокSRW

Навчальний заклад, який пошиє найбільше креативних, оригінальних мішечків та практичних мішечків, стане переможцем конкурсу! Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org та чекайте на оголошення результатів. 

Організатор проєкту – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки генерального партнера – компанії PepsiCo Україна. 

Проєкт відбувається спільно з Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» в рамках реалізації довгострокового всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру. 

Дізнавайтесь більше в новинах на сайті letsdoitukraine.org