Постраждалі від війни українці отримали продуктові набори від Corteva Agriscience

В рамках реалізації міжнародного гуманітарного проєкту “Let’s do it Ukraine SOS” продуктові набори отримали постраждалі від російського вторгнення в Миколаївській, Херсонській, Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Одеській, Сумській та Закарпатській області. Міжнародна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience підтримала реалізацію міжнародного гуманітарного проєкту “Let’s do it Ukraine SOS” благодійним внеском. Зокрема, було закуплено в Україні продукти харчування та сформовано 3000 продуктових наборів. Допомогу розподілили […]

В рамках реалізації міжнародного гуманітарного проєкту Lets do it Ukraine SOS продуктові набори отримали постраждалі від російського вторгнення в Миколаївській, Херсонській, Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Одеській, Сумській та Закарпатській області.

Міжнародна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience підтримала реалізацію міжнародного гуманітарного проєкту “Let’s do it Ukraine SOS” благодійним внеском. Зокрема, було закуплено в Україні продукти харчування та сформовано 3000 продуктових наборів.

Допомогу розподілили серед внутрішньо-переміщених осіб, багатодітних сімей, людей похилого віку та малозахищених верств населення. Таким чином бізнес та волонтери разом допомогли не лише людям, які постраждали від війни, а й підтримали українських виробників.

В рамках проєкту також була розроблена спеціальна екосумка з вшитим світловідбивачем. Тож, команда Всеукраїнського молодіжного руху Lets do it Ukraine продовжує залишатися ековідповідальними навіть під час війни, а до того ж рятує життя українців, допомагаючи їм залишатися помітними у темний період доби.

Також в рамках співпраці допомогу було доставлено і в найгарячіші точки України, де активно тривають бойові дії, зокрема в Херсон, Миколаїв, Нікополь, Бахмут, Краматорськ.

Довідково

Міжнародний гуманітарний проєкт Let`s do it Ukraine SOS з перших днів повномасштабного вторгнення рятує життя мирних жителів, надаючи їм найнеобхідніше: продукти харчування, засоби гігієни, основні медикаменти, одяг.

Приєднуйтесь та дізнавайтесь більше на сайті letsdoitukraine.org

Разом до Перемоги!