Команда Let’s do it Ukraine приєдналася до Security & Civil Society Conference в Естонії

З 2 по 5 лютого 2023 року в Нарві, Естонія відбулася Конференція безпеки та громадянського суспільства “Security & Civil Society Conference 2023”. Серед спікерів конференції виступила заступниця голови правління Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine Дарина Скиба.  Конференція відбулася з метою вивчення та обговорення рішень щодо стабілізації кризи європейської безпеки, підтримки досягнення цілей ООН […]

З 2 по 5 лютого 2023 року в Нарві, Естонія відбулася Конференція безпеки та громадянського суспільства “Security & Civil Society Conference 2023”. Серед спікерів конференції виступила заступниця голови правління Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine Дарина Скиба. 

Конференція відбулася з метою вивчення та обговорення рішень щодо стабілізації кризи європейської безпеки, підтримки досягнення цілей ООН у сфері зеленої революції та цифрової співпраці європейських країн. До дискусії було запрошено представників молодіжних організацій, навчальних закладів, відповідального бізнесу, спеціалістів із планування та політики у всіх відповідних сферах, представників міжнародних інституцій, міжурядових організацій, урядів, міністерств чи відомств, міжнародних донорів, національних і регіональних правозахисних організацій.

Однією з провідних тем конференції була дискусія щодо війни в Україні, дій міжнародної спільноти проти російської агресії та планів міжнародних та громадських організацій щодо відновлення України після її перемоги.

До конференції приєдналися й представники команди найбільшого екологічного руху України Let’s do it Ukraine: Дарина Скиба, заступниця Голови Правління організації та Марина Ковальчук, менеджерка комунікацій зовнішніх заходів.

Дарина Скиба виступила з промовою серед почесних спікерів конференції, розповівши про громадський активізм під час воєнного конфлікту в Україні на прикладі проєктів Let’s do it Ukraine у 2022 році:

“Ми дякуємо Естонії та всьому світові, за підтримку України в ці нелегкі часи. До війни по всій території України діяла велика мережа активістів, які старанно дбали про довкілля. І попри війну Let’s do it Ukraine продовжує свою діяльність. Наша команда не опустила руки і продовжувала реалізовувати різні проєкти: як гуманітарні, так і екологічні. Нам вдалося провести багато заходів прямо під час бомбардувань, без світла і стабільного зв’язку, тому що ми розуміємо важливість цього. Маючи все необхідне, ви можете дбати про довкілля щодня. Зробімо це разом!”

Нагадуємо, що у 2022 році попри повномасштабне вторгнення Україна традиційно приєдналася до Всесвітнього дня прибирання разом зі 191 країною-учасницею. До події долучився 119 926 громадян у 24 регіонах України, а також за кордоном. А у грудні було проведено проєкт “Мішечок”, в рамках якого учнівська молодь країни пошила 21 543 мішечки, замінивши цим використання 6 462 900 пластикових пакетів!

Приєднуйтеся до ековідповідальної спільноти України разом з Let’s do it Ukraine! Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org