Найбільший екорух країни Let`s do it Ukraine проведе тренінги у Вінниці

«Екологічно відповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни». Всеукраїнський молодіжний рух  Let`s do it Ukraine в рамках проєкту Let’s do it Ukraine SOS за підтримки ІСАР “Єднання” проведе екотренінг для школярів та ВПО у місті Вінниця. Тренером виступить Марина Ковальчук – екоактивістка, менеджерка комунікацій зовнішніх заходів Let`s do it Ukraine, координаторка центральної локації найбільшої […]

«Екологічно відповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни». Всеукраїнський молодіжний рух  Let`s do it Ukraine в рамках проєкту Let’s do it Ukraine SOS за підтримки ІСАР “Єднання” проведе екотренінг для школярів та ВПО у місті Вінниця.

Тренером виступить Марина Ковальчук – екоактивістка, менеджерка комунікацій зовнішніх заходів Let`s do it Ukraine, координаторка центральної локації найбільшої екоподії року – Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day” в Україні. 

Топ 10 екозвичок, що таке 5R, як змінилося наше довкілля під час війни та можливість стати амбсадором Національної  мапи пунктів прийому вторинної сировини “Знайди! Сортуй! Здавай!” recyclingpoints.org. Про це та більше – на тренінгу «Екологічно відповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни».

Let’s do it Ukraine SOS реалізується в рамках проєкту  Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних умовах”, що впроваджується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контактна особа: +380 63 308 2666, Марина Ковальчук 

Приєднуйтесь до найбільшого екоруху країни та ставайте ековідповідальними громадянами разом з Let`s do it Ukraine! 

Слідкуйте за новинами та анонсами подій на сайті letsdoitukraine.org