День Волонтерства на пункті видачі гарячих обідів Let`s do it Ukraine SOS: як допомагати екологічно

2 червня 2023 року запрошуємо представників ЗМІ та лідерів думок приєднатися до Дня Волонтерства на екологічно відповідальному пункті приготування та видачі гарячих обідів “Добра кухня”.  Під час заходу кожен з учасників може стати волонтером на благодійній кухні та приготувати обіди для 800 жителів Індустріального району та мешканців Салтівки, що у Харкові.  “Як одна з найбільших […]

2 червня 2023 року запрошуємо представників ЗМІ та лідерів думок приєднатися до Дня Волонтерства на екологічно відповідальному пункті приготування та видачі гарячих обідів “Добра кухня”. 

Під час заходу кожен з учасників може стати волонтером на благодійній кухні та приготувати обіди для 800 жителів Індустріального району та мешканців Салтівки, що у Харкові. 

“Як одна з найбільших в Україні компаній з виробництва продуктів харчування та напоїв, PepsiCo підтримує такі важливі ініціативи, як “Добра кухня”, адже ми прагнемо допомагати громадам, в яких працюємо, дбаючи про доступ до їжі тих, хто опинився у складній ситуації. Наш проєкт “Добра кухня” націлений допомогти 15 000 українцям у Харківському регіоні”- Аліна Матківська, керівниця відділу корпоративних комунікацій PepsiCo Україна.

До заходу також приєднуються популярні актори, блогери, телеведучі та співаки, які долучаться до приготування та роздачі їжі разом із волонтерами.  

“Сьогодні Харків є прифронтовим містом, де постійно лунає тривога, постійно є загроза ракетних та артилерійських обстрілів, люди левову частину свого дня проводять у підвалах. Саме тому ми маємо об’єднуватися та допомагати тим, хто цього потребує. Закликаємо усіх небайдужих громадян долучатися до приготування їжі на благодійних кухнях та допомагати волонтерам. Разом до Перемоги!” – зазначила координаторка міжнародного гуманітарного проєкту “Let`s do it Ukraine SOS” Юлія Мархель.

 

Програма прес-туру 2 червня 2023 року: 

05:40 – виїзд

  м. Київ, метро Бориспільська

12:00 – прес брифінг, інструктаж волонтерів, приготування гарячих обідів та сортування на кухні Let`s do it Ukraine SOS

14:00 – роздача їжі на пункті видачі

15:00 – виїзд разом із волонтерами на Салтівку

17:00 – повернення до пункту видачі 

17:30 – виїзд до м. Київ

Увага! Для журналістів та амбасадорів з Києва буде організовано трансфер до Харкова та назад. 

Акредитація у гугл-формі за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehiT_1NgJcTaqebuJGpmk3XPT3_1IR4hB-LIJDdEuN3REfGQ/viewform?usp=sharing 

Контактна особа: Анастасія Кошуба, тел. 066 444 51 43

press@letsdoitukraine.org

2 червня 12:00

м. Харків проспект Героїв Харкова, 318а

Школа 155