У Харкові волонтери роздаватимуть безкоштовні гарячі обіди

З 29 травня 2023 року у Харкові міжнародний гуманітарний проєкт “Let`s do it Ukraine SOS” за підтримки PepsiCo Foundation відкриють пункт видачі безкоштовних гарячих обідів для українців, постраждалих від війни та внутрішньо-переміщених осіб – “Добра кухня”.  “Гуманітарна криза в Україні все ще триває, щодня сотні громадян стикаються з проблемою нестачі продуктів, а тим паче гарячої […]

З 29 травня 2023 року у Харкові міжнародний гуманітарний проєкт “Let`s do it Ukraine SOS” за підтримки PepsiCo Foundation відкриють пункт видачі безкоштовних гарячих обідів для українців, постраждалих від війни та внутрішньо-переміщених осіб – “Добра кухня”. 

“Гуманітарна криза в Україні все ще триває, щодня сотні громадян стикаються з проблемою нестачі продуктів, а тим паче гарячої свіжоприготованої їжі. Тому цей проєкт покликаний забезпечити мирне населення прифронтового регіону Харків обідами та допомогти понад 15 000 українців” – зазначила координаторка міжнародного гуманітарного проєкту “Let`s do it Ukraine SOS” Юлія Мархель.

Проєкт відбувається за підтримки PepsiCo Foundation в рамках міжнародної програми харчової безпеки “Food for Good”.

“В компанії PepsiCo ми розуміємо, що доступ до їжі є одним із важливих аспектів добробуту наших громад, особливо в теперішніх умовах. Тому з допомогою проєкту “Добра кухня” ми прагнемо забезпечити гарячими обідами найбільш постраждалі регіони України, щоб разом допомогти подолати гуманітарну кризу.” – Аліна Матківська, керівниця відділу корпоративних комунікацій PepsiCo Україна.

Пункт працюватиме за адресою: Індустріальний район, проспект Героїв Харкова 318а (спеціалізована школа №155) 

Благодійна кухня та пункт видачі будуть відкриті до 30 червня включно. За цей час волонтери планують роздати понад 15 000 гарячих обідів. Окрім цього, щотижня організовані мобільні бригади волонтерів призовозитимуть їжу тим, хто через стан здоров’я не може самостійно дістатися пункту видачі. Також 1 раз на тиждень їжа відвозитиметься у район Салтівка, який найбільше постраждав від обстрілів. 

Деталі щодо часу видачі дізнавайтесь в новинах на сайті letsdoitukraine.org , а також в соціальних мережах: www.facebook.com/letsdoitukraineeco ; www.instagram.com/letsdoitukraine/  

Разом до Перемоги!