Команда Let’s do it Ukraine виступила на форумі “Простір досягнень 2022”

28 лютого 2023 року у Чернівцях відбувся форум «Простір досягнень 2022» під час якого учасники розповіли про досягнення у напрямках, що діють задля перемоги України та підтримки людей, постраждалих від війни.  Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine на форумі представила Людмила Романчук – координаторка Чернівецької області.  Під час виступу Людмила розповіла про діяльність міжнародного […]

28 лютого 2023 року у Чернівцях відбувся форум «Простір досягнень 2022» під час якого учасники розповіли про досягнення у напрямках, що діють задля перемоги України та підтримки людей, постраждалих від війни. 

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine на форумі представила Людмила Романчук – координаторка Чернівецької області.  Під час виступу Людмила розповіла про діяльність міжнародного гуманітарного проєкту Let’s do it Ukraine SOS, а також екологічні ініціативи, які були реалізовані у 2022-му році. Зокрема, Всесвітній день прибирання, Марафон роздільного збору відходів, Всеукраїнський проєкт «Мішечок», Національна мапа пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org та «Чисті пляжі разом!». 

Також закликала учасників приєднуватися до ІХ Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку, під час якого учасники зможуть обмінятися планами на 2023 рік та об’єднатися разом задля відновлення України. 

«У 2022 році, попри війну, ми проводили різноманітні екологічні ініціативи та освітні проєкти. Лише у Чернівецькій області за рік вдалося об’єднати на шляху до екосвідомості більше 10 000 громадян. Не зупинився і наш гуманітарний напрям “Let’s do it Ukraine SOS”, завдяки якому спільними зусиллями ми допомогти понад 1 мільйону українців. У 2023-му ми активно продовжуємо нашу діяльність та закликаємо українців ставати екологічно відповідальними уже сьогодні, щоб зустріти Перемогу в чистій країні!» – зазначила під час виступу Людмила Романчук.

Серед учасників форуму також: громадські активісти, волонтери, внутрішньо-переміщені особи та представники міжнародних фондів. 

Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org