Перший всеукраїнський екологічний табір “Let’s do it Ukraine! Summer camp 2019”

Перший всеукраїнський екологічний табір  “Let’s do it Ukraine! Summer camp 2019” – це табір для еко-свідомих людей, громадських активістів, представників влади та ЗМІ, створений з метою поширення екологічної свідомості у громадян України, створення сприятливих умов для розумного споживання завдяки розробкам низки соціальних локальних та всеукраїнських проектів.

Цього року табір відбудеться у місті Рівне за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. Учасники програми будуть забезпеченні проживанням та харчуванням, та насиченим екологічним графіком.

Вперше табір був реалізований у місті Затока, Одеської області, на якому були присутні понад 100 лідерів громадської думки України, які тиждень розробляли екологічні соціальні та бізнес проекти задля вирішення кліматичних викликів не тільки України, але й світу.

Щороку  екологічний табір “Let’s do it Ukraine! Summer camp” подорожує Україною, аби учасники цього проекту змогли пізнати та вивчити кожен регіон України та його особливості. 

Цього року учасникам пощастило побачити унікальну Рівненщину, з її колоритом, пам’ятками архітектури, а найголовніше з людьми.

Літній табір – це не звичайний табір для відпочинку. Це табір, який змінить свідомість, змусить думати про ті речі, над якими учасники не замислювались, до прикладу не брати безкоштовний пакет у супермаркеті. 

“Let’s do it Ukraine! Summer camp” – це табір змін. Приєднуйся до нас, та стань еко-свідомим громадянином Світу!