LET’S DO IT, UKRAINE SUMMER CAMP 2019

Перший всеукраїнський екологічний табір  «Let’s do it Ukraine summer camp»- це табір для еко свідомих молодих людей, громадських активістів, представників влади та ЗМІ, створений з метою поширення екологічної свідомості у громадян України, створення сприятливих умов для розумного споживання завдяки розробкам низки соціальних локальних та всеукраїнських проєктів.      Організатор заходу громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух Lets do […]

Перший всеукраїнський екологічний табір  «Let’s do it Ukraine summer camp»- це табір для еко свідомих молодих людей, громадських активістів, представників влади та ЗМІ, створений з метою поширення екологічної свідомості у громадян України, створення сприятливих умов для розумного споживання завдяки розробкам низки соціальних локальних та всеукраїнських проєктів.

     Організатор заходу громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух Lets do it, Ukraine за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації та компанії PepsiCo Україна. 

 

 У заході взяли участь 100 представників з різних молодіжних громадських організацій з 15 областей України, які були забезпеченні проживанням, харчуванням та насиченим графіком тренінгів. Спільними зусиллями під час навчання учасники табору організували «Еко день» 6 липня 2019 року у селі Колоденка Рівненської області, сучасний формат якого показав новий підхід до організації масових прибирань. Взяли участь в екологічному квесті, зробили плогінг – ранкову пробіжку з елементами прибирання, сортували знайдене сміття на різні фракції та проводили інформаційно просвітницьку кампанію в локальній громаді з метою пропаганди екологічної культури та дбайливого ставлення до довкілля.

     Під час заходу організатори анонсували старт підготовки до Всесвітнього прибирання «World Cleanup Day» який цьогоріч відбудеться 21 вересня в 160 країнах і об’єднає мільйони учасників. Продемонструвати нові сучасні методи взаємодії з громадою при розв’язанні локальних проблем, популяризація екологічного способу життя та формування екологічної свідомості.

     Щороку  «Let’s do it Ukraine Summer camp» подорожує Україною, аби учасники цього проєкту змогли пізнати та вивчити кожен регіон України, його особливості та обмінятись досвідом реалізованих кращих локальних практик.