ЗАПРОШУЄМО СУПЕРГЕРОЇВ У КОМАНДУ Let’s do it, Ukraine!

Запрошуємо у волонтерську команду людей різного віку та з різним досвідом. Ви ідейний, позитивний, доброзичливий, ініціативний, енергійний, амбіційний громадянин, який готовий брати на себе відповідальність? Бажаєте розвиватися у громадському секторі та знайти нових друзів? Ми шукаємо тих, хто дуже сильно любить громадську діяльність, активне волонтерство та командну роботу, людей які вміють поважати інших, розуміють, що […]

Запрошуємо у волонтерську команду людей різного віку та з різним досвідом.

Ви ідейний, позитивний, доброзичливий, ініціативний, енергійний, амбіційний громадянин, який готовий брати на себе відповідальність? Бажаєте розвиватися у громадському секторі та знайти нових друзів? Ми шукаємо тих, хто дуже сильно любить громадську діяльність, активне волонтерство та командну роботу, людей які вміють поважати інших, розуміють, що таке толерантність. Ми завжди щасливі долучати нових волонтерів.

Якщо ви маєте змогу допомагати нам створювати еко проекти, адмініструвати щорічні ініціативи, створювати відео та графічні матеріали, писати тексти для сайту, працювати з документацією, партнерами, керувати соцмережами, знаєтесь на IT, маркетингу, PR, GR, робота зі ЗМІ, реклама, комунікація з Амбасадорами, комунікація з громадськими об’єднаннями, фотографи, асистенти та ще багато напрямків. Час активності буде в кожного індивідуальний.

✅ Заповнюйте заявку https://forms.gle/iqxEfCGcepuM1pKn9 та приєднуйтеся до команди.

✅Головне – любити людей, бути позитивним і доброзичливим, чуйним і уважним – це основні, базові якості, на яких формується наша команда!

✅З усіма волонтерами буде проведено обов’язковий вступний тренінг, в Києві та ОНЛАЙН, присвячений знайомству з організацією, активом, структурою та правилами діяльності.

?Кожен учасник команди отримає неабиякий досвід, привілеї та можливості для саморозвитку. Зокрема: навчиться створювати власні еко проекти й працювати з ними; брати участь у всеукраїнських і міжнародних заходах; окрім того, це постійний двіж, купа прогресивних людей навколо і гарна атмосфера.

Зробимо Україну чистою разом!