Натхненник, активіст «Let’s do it, Ukraine» потребує вашої допомоги

4 липня у ДТП потрапила людина, яка привезла ідею Let’s Do It в Україну Костя Ізотов. Його збила фура в той час, як Костя їхав на велосипеді. У нього роздроблений гомілковостопний суглоб, перелом великої гомілкової кістки і роздроблена п’ята, серйозні розриви м’яких тканин вище коліна, дуже сильно пошкоджені м’які тканини на гомілки лівої ноги, велика […]

4 липня у ДТП потрапила людина, яка привезла ідею Let’s Do It в Україну Костя Ізотов. Його збила фура в той час, як Костя їхав на велосипеді. У нього роздроблений гомілковостопний суглоб, перелом великої гомілкової кістки і роздроблена п’ята, серйозні розриви м’яких тканин вище коліна, дуже сильно пошкоджені м’які тканини на гомілки лівої ноги, велика втрата крові в результаті артеріальної кровотечі. Зараз вже, після п’ятигодинний операції і реанімації в БСП, він переведений в опікове відділення в другій лікарні на вул. Краківській. Кісткову частину йому зібрали в Лікарні Швидкої Допомоги. В опіковому відділенні позавчора зробили першу операцію – видалили ті частини на нозі, які ніяк не приживуться.

Стан Кості вимагає повторних операцій, пересадки шкіри, переливання крові. Шанс врятувати людині кінцівку ще є. Ситуація серйозна, лікування – дороге і довге.

Через карантин відвідування в лікарні заборонені, але після останньої операції він може відповідати на всі виклики і повідомлення. Кості стане в пригоді абсолютно будь-яка допомога. Просимо всіх небайдужих про допомогу:

Карта Приватбанку 4149 6293 8020 9809 на ім’я – Костянтин Леонідович Ізотов.

Номер для зв’язку з Костею +380633453683 (на цьому номері у нього є вайбер)

Місце перебування: Київ, Лікарня # 2 (Ожегова центр), вул. Краківська, 13