Стань учасником Всеукраїнської лідерської академії онлайн

Запрошуємо стати учасником онлайн академії: волонтерів, громадських активістів, лідерок та лідерів, менеджерів КСВ та просто хороших людей які дбають про розвиток своїх громад, України та світу. Відвідайте курс БЕЗКОШТОВНИХ ОНЛАЙН сесій. З метою розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, збільшення кількості громадян залучених до програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня громадянської свідомості, соціальної активності, сталого розвитку […]

Запрошуємо стати учасником онлайн академії: волонтерів, громадських активістів, лідерок та лідерів, менеджерів КСВ та просто хороших людей які дбають про розвиток своїх громад, України та світу. Відвідайте курс БЕЗКОШТОВНИХ ОНЛАЙН сесій.

З метою розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, збільшення кількості громадян залучених до програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня громадянської свідомості, соціальної активності, сталого розвитку громад та запровадження екологічної культури, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» в рамках підготовки до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні запланували онлайн навчання для молоді та громадських активістів.

8 серпня 2020 року 10:30-15:00 та 10-12 серпня 18:20-21:00 буде проходити ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІДЕРСЬКА АКАДЕМІЯ «LETS DO IT UKRAINE LEADERS ACADEMY 2020».

Долучитися до академії можна в будь-якій точці планети, адже навчання проходитиме в програмі  ZOOM з прямою трансляцією на https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco. Посилання на навчальну кімнату прийде на вказану при реєстрації електронну адресу учасників за день до старту.

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА! ДИПЛОМ УЧАСНИКА ОТРИМАЄ КОЖЕН ХТО ВІДВІДАЄ ВСІ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ  (буде вестись електронний облік відвідування учасників).

ДРУЗІ БУДЕМО ВДЯЧНІ ВАМ ЗА МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ЦЮ ПРЕКРАСНУ МОЖЛИВІСТЬ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ НАВИЧОК ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ. Запросіть будь ласка друзів, знайомих можливо саме вони зроблять ефективні дії на шляху до розвитку наших громад.

І ЕТАП . ПРОГРАМА 8 СЕРПНЯ 2020 РОКУ 10:30-15:00.

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://forms.gle/LdeWxvftBnX8km239

Реєстрація завершиться за 15 годин до старту занять.

  1. Історія, мета, цілі, завдання Всесвітнього дня прибирання WORLD CLEANUP DAY.
  2. Що таке Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine, сьогодні і які плани на майбутнє. Формат з врахуванням карантинних обмежень та додаткові активності: картографування, Digital прибирання, плогінг, 10 хвилин челендж. Мотивація та можливості. Обласні команди та комунікація з ними.
  3. Інструктаж координаторів: Як організувати прибирання і що для цього потрібно, як обрати локацію та запасну локацію, розрахунок кількості необхідних учасників і матеріалів (пакети, рукавиці, аптечка, вода, чим мити руки й т. п.).
  4. Документація (інформаційна довідка, інструктаж техніки безпеки, реєстрація учасників, повідомлення про проведення заходу, лист прохання сприяти вивозу зібраного сміття), як зробити так щоб ці документи спрацювали.
  5. Промо матеріали та інформаційна промо-акція, комунікація з учасниками, комунікація з медіа (афіші, таблички для фото, макети футболок, наліпок та табличок — ми прибрали це місце).
  6. Інструктаж, що робити в день акції — таймінг план (збір, реєстрація, інструктаж роботи локації, акція, вивіз сміття та вторинної сировини, звітність (партнерам, медіа, соціальні медіа).
  7. Соціальні мережі та маленькі лайф хаки, як зробити так щоб ваші дії набрали максимальне охоплення цільової аудиторії, фото відео звіт.
  8. Збір та вивіз сміття — особливості та різні варіанти як це зробити краще. Сортування на локації — чи це можливо і що робити далі?
  9. Погода та її нюанси, особливості екстреної комунікації.
  10. Екстрені ситуації на локації (замінування, обвал, медична допомога, знайшли когось або щось підозріле тощо).
  11. Додаткові активності на локації (благоустрій території після прибирання, йога, майстер-класи, Еко виставки, фото виставки, фуршет або польова кухня.
  12. Партнери прибирання та поважні гості, де їх знайти.
  13. Волонтери, команда, учасники, корпоративні учасники (комунікація, взаємодія, заохочення, подяка).
  14. Як закріпити чистоту на локації після прибирання на тривалий час.
  15. Звітна інформація для підрахунку результатів національного прибирання.
  16. А що буде далі після 19 вересня 2020 року?

Налаштування та збір учасників в Zoom за 15 хв до початку. Домашні завдання від експертів, робочі матеріали, учасники отримають по завершенню навчань на вказану електронну адресу.

ІІ ЕТАП. ПРОГРАМА 10-12 СЕРПНЯ 2020 РОКУ

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://forms.gle/TcSC3f3zLz8yxjGS7

Реєстрація завершиться за 15 годин до старту занять.

  1. Особиста мотивація.
  2. Основи проєктної діяльності, кошторис потреб (ресурсна складова).
  3. Емоційний інтелект.
  4. Безконфліктна комунікація.
  5. Лідерство, професійні якості управлінця, компетентність, обізнаність особисті ресурси, менеджмент, тайм менеджмент.
  6. Залучення людського ресурсу: команда та її відповідальність, волонтери.
  7. Техніка безпеки і до медична допомога.
    8. Соціальні мережі для благодійних та соціальних проєктів, алгоритм.

9.Ресурсне забезпечення, що хочуть від нас і наші можливості, взаємна віддача.

  1. Робота за ЗМІ, медіа грамотність.
  2. Персональний бренд.
  3. Робота з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади.
  4. Документообіг, листи та як зробити так, щоб лист працював.
  5. Екологічності при формуванні та реалізації благодійних та соціальних проєктів.
  6. Бухгалтерія, фінансова та проєктна звітність.  (послідовність викладання може бути змінена організаторами).

Налаштування та збір учасників в Zoom кожного навчального дня за 15 хв до початку. Тривалість кожної сесії 20 хв. 10 хв на запитання-відповіді та домашні завдання від експертів, робочі матеріали, учасники отримають по завершенню навчань на вказану електронну адресу.

У разі виникнення технічних запитань, звертатись за телефоном до координатора: 068 250 93 83, Ренат Вервика.

 

Громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух  «Let’s do it, Ukraine» – учасник загальносвітового руху  «Let’s Do It World», що об’єднує понад 21 мільйон учасників в 180 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання. Деталі на сайті: www.letsdoitukraine.org та www.worldcleanupday.org.

Долучайтесь до нас в соціальних мережах #letsdoitukraine #letsdoitworld #worldcleanupday https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco, https://www.instagram.com/letsdoitukraine, https://www.facebook.com/worldcleanupday2020  https://www.instagram.com/worldcleanupday.ldiw