Юлія Мархель виступила на конференції у Всеукраїнському молодіжному центрі

14 серпня на конференції у Всеукраїнському молодіжному центрі на тему «Партнерські можливості» Президент LDU Юлія Мархель звернулася до присутніх посадовців та громадських діячів із проханням додати до календарного плану Всесвітній день прибирання 19 вересня на цей рік та наступний. Приводом стали затверджені рекомендації Заступником Міністра охорони здоров’я – головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшко щодо […]

14 серпня на конференції у Всеукраїнському молодіжному центрі на тему «Партнерські можливості» Президент LDU Юлія Мархель звернулася до присутніх посадовців та громадських діячів із проханням додати до календарного плану Всесвітній день прибирання 19 вересня на цей рік та наступний. Приводом стали затверджені рекомендації Заступником Міністра охорони здоров’я – головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшко щодо організації навчального процесу у закладах освіти. 

«Кожна школа має забезпечити усіх працівників навчальних закладів мінімум трьома масками на день, подбати про наявність одноразових паперових рушників. Незважаючи на дозвіл знімати маску під час занять, школярі зобов’язані носити її під час пересування по приміщенню закладу. Найбільше хвилює те, що в нас немає жодної станції, яка буде це все утилізувати», – прокоментувала Юлія Мархель. 

Нагадуємо, що 19 вересня 2020 року о 10:00 відбудеться Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Організатор в Україні – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом Let’s Do It World, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадський організацій, об’єднань, соціально-відповідального бізнесу та медіа у цей день проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Деталі на сайті www.letsdoitukraine.org та www.worldcleanupday.org, у соціальних мережах www.facebook.com/letsdoitukraineeco.

Контакти:  e-mail: info@letsdoitukraine.org , тел.+380982650792, +380930307303.