Всеукраїнська лідерська академія охопила 86 тис. осіб

8, 10-12 серпня відбулася Всеукраїнська лідерська академія у форматі онлайн. Учасниками стали волонтери, громадські активісти, лідерки та лідери, менеджери КСВ. Загальна кількість переглядів відео сесій на Facebook-сторінці склала 19600. Загальне охоплення досягло 86 тис. користувачів. Академію відкривала заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко. «Уся інформація, яку ви отримаєте в рамках навчання і особливо […]

8, 10-12 серпня відбулася Всеукраїнська лідерська академія у форматі онлайн. Учасниками стали волонтери, громадські активісти, лідерки та лідери, менеджери КСВ.

Загальна кількість переглядів відео сесій на Facebook-сторінці склала 19600. Загальне охоплення досягло 86 тис. користувачів.

Академію відкривала заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко.

«Уся інформація, яку ви отримаєте в рамках навчання і особливо в рамках таких лідерських академій, які влаштовує дана ініціатива, буде максимально корисна не тільки під час пошуку координаторів, які зможуть активізувати людей на всіх рівнях, а й у житті для формування власних ідей, адвокації власних проєктів, для згуртування гарних команд навколо ініціативи. Тому дуже рекомендую всім учасникам увібрати знання, які будуть сьогодні репрезентовані в рамках даного проєкту і в рамках даної академії. З боку Міністерства хотіла би акцентувати увагу на тому, що орган є постійним партнером ініціативи «Let’s do it Ukraine». Екологічна складова й усвідомлене, відповідальне ставлення до навколишнього середовища є одним із важливих пріоритетів, на яких ми акцентуємо увагу в наших стратегічних документах, у концепції соціальних програм молоді України на наступні 5 років. Екологічна складова є саме тою точкою, над якою об’єднуються молоді люди», – прокоментувала у своєму вступному слові Марина Попатенко.

За увесь час Академії було висвітлено 15 тем, виступило 10 спікерів, 100 учасників. Під час першого етапу присутні дізналися про Всесвітній день прибирання WORLD CLEANUP DAY, діяльність Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine», а також отримали рекомендації щодо ведення проєкту. Другий етап був присвячений широкому колу питань, починаючи від мотивації та закінчуючи рекомендаціями щодо професійної діяльності в конкретних сферах, як-от робота зі ЗМІ, з партнерами, фінансова звітність. 

Для того, щоб будь-хто охочий міг переглянути трансляцію вперше чи оновити в пам’яті отримані знання, організатори виклали запис трансляцій на Facebook-сторінці. Знайти відео можна за посиланням: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco.

Хочемо подякувати команді організаторів, спікерам, учасникам та глядачам за участь в Академії. Закликаємо поширювати інформацію та долучитися до підготовки Всесвітнього дня прибирання в Україні.