Привітання з Днем Незалежності

Сьогодні представники Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» відвідали офіційні урочистості до Дня Незалежності України на Михайлівській площі в Києві. Церемонія зібрала в одному місці людей різних професій та посад: Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена, зірки, військові, політики, посадовці, наукоковці, представники громадських організацій, діячі культури та сотні інших. Також у цей день на […]

Сьогодні представники Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» відвідали офіційні урочистості до Дня Незалежності України на Михайлівській площі в Києві. Церемонія зібрала в одному місці людей різних професій та посад: Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена, зірки, військові, політики, посадовці, наукоковці, представники громадських організацій, діячі культури та сотні інших. Також у цей день на вулицях Києва відбулися «Марш захисників України» та «Хода ветеранів».

Опісля заходу Президент LDU Юлія Мархель привітала українців із святом Незалежності:

«Щиро вітаємо Вас із цим визначним святом – Днем Незалежності. Бажаємо наснаги творити нове світле майбутнє. Щастя, радості, добра, творчих здобутків та мирного неба. За ці роки ми пройшли довгий шлях. Попереду ще довший. Від нас тут і сьогодні залежить путь, по якому піде Україна. Ми творимо мабутнє зараз. Майбутнє, де кожна дія, кожне слово може змінити історію. Кожен із Вас уже є гордістю України. І кожен має силу, талант і можливість вести Батьківщину до світлого майбутнього. Ми такі всі різні: за віком, статтю, національністю, віруванням, політичними поглядами, культурними вподобаннями. Але всі ми об’єднуємося в цей день у своїй любові до України. Разом – ми незламна та непереможна сила. Зі святом Вас, дорогі українці! Хай небо буде мирним, а Україна чистою. З Днем Незалежності»

До привітань приєднується й велика команда Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine». Бажаємо Вам успіхів у всіх починаннях, злагоди та любові. І пам’ятайте, що мрії здійнюються тоді, коли стають поштовхами до дії. Тому давайте разом творити омріяну, щасливу, чисту та затишну Батьківщину! Слава Україні!