Активісти очистили Хрещатик від сміття

Під гаслом «Побачив? Прибери!» 4 вересня 2020 року учасники Всеукраїнської молодіжної лідерської академії вийшли на прибирання центру міста Київ. Акція розпочалася поблизу станції метро «Палац спорту» зі сторони Спортивної площі й продовжилася Рогніденською та Васильківською вулицями, а завершилася на Майдані Незалежності. На прибиранні були присутні представники 24 областей України та всеукраїнський організаційний комітет Всесвітнього дня […]

Під гаслом «Побачив? Прибери!» 4 вересня 2020 року учасники Всеукраїнської молодіжної лідерської академії вийшли на прибирання центру міста Київ. Акція розпочалася поблизу станції метро «Палац спорту» зі сторони Спортивної площі й продовжилася Рогніденською та Васильківською вулицями, а завершилася на Майдані Незалежності. На прибиранні були присутні представники 24 областей України та всеукраїнський організаційний комітет Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Акція відбулася із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою для присутніх була наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

«Я пораджу вам п+рибирати сміття кожен раз, не обмежуватися тільки одним днем у році, а краще взагалі не смітити. Слідкуйте та будьте свідомими!»,прокоментував у відеозверненні Іван Дорн, український співак, телеведучий, продюсер, актор, засновник та директор студії звукозапису Masterskaya.

 

Окрім Івана Дорна, акцію підтримали блогери Антон Скуратов та Антон Мурафа.

Престартове прибирання проводилося з метою репетиції проведення Всесвітнього дня прибирання в умовах карантину. Офіційна акція «World Cleanup Day» відбудеться 19 вересня 2020 року о 10:00 у 180 країнах світу. Проте організатори закликають проводити індивідуальні прибирання вже з початку вересня.

Організатор акції – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського молодіжного центру.

Деталі на сайті  www.letsdoitukraine.org та в соціальних мережах  https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco, https://www.instagram.com/letsdoitukraine.

 

Контакти прес-служби «Let’s do it Ukraine»:  e-mail: ldupresscenter@gmail.com, тел. 0979289870; 0930307303.

 

Інформаційна довідка:

«Let’s Do It Ukraine» – це Всеукраїнський молодіжний рух, який протягом 5-ти років активно діє в 24 областях України завдяки активістам, органам місцевого самоврядування, бізнесу та медіа. Проєктна діяльність організації вже об’єднала понад 2,5  млн учасників у всеукраїнських та локальних проєктах: «Зробимо Україну чистою разом», «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest» та інших. Організація є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World», який об’єднує 180 країн та понад 20 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. 

Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього середовища.