Поділіться досвідом участі у Всесвітньому дні прибирання і надихніть тисячі людей

19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 150 країн світу долучилась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». В акції взяли участь усі, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднались заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Збір інформації онлайн від […]

19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 150 країн світу долучилась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». В акції взяли участь усі, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднались заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Збір інформації онлайн від координаторів та учасників Всесвітнього дня прибирання в Україні продовжується. 

Команда Let’s do it Ukraine щиро дякує кожному хто приєднався до Всесвітнього дня прибирання в Україні у цей не простий для нас карантинний період. Кожна локація важлива та унікальна, діліться своїм досвідом та надихайте оточення.

Важливо пам’ятати, що 50% це організація акції, а 50% це вивіз сміття та поширення інформації.

Прибирання продовжуються, а ми вже збираємо загальний результат акції 2020 року.

Будь ласка зафіксуйте свої результати в онлайн форму, щоб ми могли підрахувати загальні досягнення всіх учасників. Інформацію про своє прибирання запишіть тут:

1. Шкільні прибирання: прохання результати заповнити в онлайн анкету за посиланням: https://forms.gle/JFmUHYupmbj2Jj1G6 до 22 вересня 2020 року, зазначена інформація автоматично стає учасником конкурсу від School Recycling World та бере участь у розіграші подарунків (положення про конкурс на сайті schoolrecyclingworld.org).

2. Звіт локацій (позашкільні навчальні заклади, коледжі, ВНЗ, локації установ, організацій, локації індивідуальних учасників, координатори Let’s do it Ukraine): https://forms.gle/P3qh6NN9u7qaXYBs5

3. Результати цифрового прибирання: https://forms.gle/A9BtNQdeHSC8NsDs8

Відмічайте нас в соціальних мережах: www.facebook.com/letsdoitukraineeco, www.instagram.com/letsdoitukraine

Та користуйтесь хештегами:

#letsdoitukraine #letsdoitworld #worldcleanupday #побачивприбери

Всесвітній день прибирання кожен день. Сформуємо національну культуру чистоти разом!