«Let’s do it Ukraine» вітає з прийдешнім Новим роком

Команда «Let’s do it Ukraine» вітає всіх з прийдешнім святом! Нехай цей рік принесе щастя, удачі, тепла й світла, буде сповнений яскравими фарбами та емоціями. Бажаємо знайти необмежене джерело енергії на майбутні 365 днів, щоб впевнено й рішуче крокувати до поставлених цілей. «Сьогодні саме час пригадати хороші та сумні моменти минулого року, проаналізувати та зробити […]

Команда «Let’s do it Ukraine» вітає всіх з прийдешнім святом! Нехай цей рік принесе щастя, удачі, тепла й світла, буде сповнений яскравими фарбами та емоціями. Бажаємо знайти необмежене джерело енергії на майбутні 365 днів, щоб впевнено й рішуче крокувати до поставлених цілей.

«Сьогодні саме час пригадати хороші та сумні моменти минулого року, проаналізувати та зробити висновки на майбутнє. Залишайте увесь смуток та погані звички в старому році. А до нового вирушайте впевненою ходою із натхненними очима. Я бажаю вам у Новому році тільки успішних рішень, щасливих моментів та тільки добрих щирих людей. Нехай він принесе здійснення заповітних бажань, відкриє перспективні горизонти та стане ідеальний роком для реалізації себе», – додає Юлія Мархель, Президент Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine».

Команда «Let’s do it Ukraine» бажає вам успіхів на шляху до екожиття. Новорічні свята – це ідеальний час пригадати правила відповідального споживання та здійснювати покупки розсудливо, зважено.

Бажаємо вам казкового настрою, та гарного відпочинку. Набираймося сил перед продуктивним Новим роком. Попереду – багато планів, подій та екоактивностей. З нетерпінням чекаємо на зустріч у Новому році. Зі святом!