Відкрита реєстрація на Міжнародну онлайн конференцію

29-31 січня відбудеться онлайн конференція Let’s Do It World Conference 2021. Подія проводитиметься з метою обміну знаннями, розвитку, обговорення питань довкілля та визначення шляху на майбутнє. Учасники розглянуть минуле, сьогодення та майбутнє руху Let’s Do It World, сфокусуються на створенні майбутньої стратегії досягнення більш стійкого світу без відходів. До участі запрошуються керівники країн та члени команд, […]

29-31 січня відбудеться онлайн конференція Let’s Do It World Conference 2021. Подія проводитиметься з метою обміну знаннями, розвитку, обговорення питань довкілля та визначення шляху на майбутнє. Учасники розглянуть минуле, сьогодення та майбутнє руху Let’s Do It World, сфокусуються на створенні майбутньої стратегії досягнення більш стійкого світу без відходів. До участі запрошуються керівники країн та члени команд, партнери, прихильники та активісти з усього світу. Конференція – безкоштовна.

Зареєструватися можна за посиланням: https://clean-conference.org/

 

Програму заходу можна переглянути на офіційній сторінціБудьте уважні, час вказаний у UTC±0:00. Для визначення початку заходів, можете скористатися калькулятором за посиланням. Для цього в потрібному полі варто обрати свій часовий пояс.

Питання-відповідь

Як я можу взяти участь у конференції?

Для цього потрібно зареєструватися на сайті. Після завершення реєстрації ви зможете увійти в систему та мати доступ до всіх публічних сеансів у режимі реального часу. Деякі сеанси будуть записані та завантажені на канал YouTube, де ви зможете переглянути їх пізніше.

Як зареєструватися як учасник?

Процес реєстрації працює у три етапи:

  1. Заповнення форми.
  2. Активування профілю через натиснення посилання в електронному листі, надісланому на вказану при реєтрації поштову адресу.
  3. ВХІД на вебсайті.

Як зареєструватися як лідер?

Лідери реєструються як учасники. Для непублічних засідань, як Генеральна Асамблея, всі лідери з правом голосу отримають електронне повідомлення від організації.

Скільки коштує конференція?

Цифрова конференція є безкоштовною для всіх учасників. Проте можливі пожертви, якщо ви хочете підтримати організаторську команду.

Який код клавіші для входу в сеанс?

Для всіх загальнодоступних сеансів використовуйте код 321.

Що я зможу зробити в разі пропуску сеансу в прямому ефірі?

Більшість сеансів записуватимуться та завантажуватимуться на YouTube-канал.