Оголошено набір до команди Кіровоградської області

Запрошуємо у команду Всеукраїнського молодіжного руху “Let’s do it Ukraine” в м. Кропивницькому та Кіровоградській області. Шукаємо активних та ініціативних: лідера, активістів, волонтерів, лідерів для розвитку Еко руху, проєктної діяльності та координації проєктів організації. Цього року разом реалізуємо: Цифрове прибирання Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку Проєкт “Чисті пляжі разом!” Лідерська академія Всесвітній день прибирання “World […]

Запрошуємо у команду Всеукраїнського молодіжного руху “Let’s do it Ukraine” в м. Кропивницькому та Кіровоградській області. Шукаємо активних та ініціативних: лідера, активістів, волонтерів, лідерів для розвитку Еко руху, проєктної діяльності та координації проєктів організації.
Цього року разом реалізуємо:

  • Цифрове прибирання
  • Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку
  • Проєкт “Чисті пляжі разом!”
  • Лідерська академія
  • Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day”

У межах розвитку організації ви отримаєте: нові знання, мережу однодумців та експертів; навички взаємодії з партнерами, органами влади, засобами масової інформації, а також командної роботи.
Заповнюйте анкету за посиланням https://forms.gle/BK1ne5REw3VdfiqA9 до 15 березня та будьте творцями екосьогодення.

Let’s do it, Ukraine – це рух, який реалізує міжнародні, всеукраїнські та регіональні проєкти. Діє у 24 областях України. За 6 років існування об’єднала понад 2,5 млн учасників екопроєктах. Організація є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World», який об’єднав вже 180 країн та понад 30 млн учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети; у третю суботу вересня разом виходять на наймасштабніше прибирання World Cleanup Day.

Більше про організації на сайті Letsdoitukraine.org та на сторінці https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco