Офіційний запуск Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини

22 квітня до міжнародного Дня Землі об 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Офіційний запуск Національної мапи пунктів приймання вторинної сировини». Проєкт розроблено з метою допомоги кожному під час сортування: від вибору пункту та роздільного збору до здачі сировини. Особливістю мапи є широка мережа відміток: спеціалізовані пункти, баки для сортування, станції. Кожна точка на карті містить актуальні дані про […]

22 квітня до міжнародного Дня Землі об 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Офіційний запуск Національної мапи пунктів приймання вторинної сировини».

Проєкт розроблено з метою допомоги кожному під час сортування: від вибору пункту та роздільного збору до здачі сировини. Особливістю мапи є широка мережа відміток: спеціалізовані пункти, баки для сортування, станції. Кожна точка на карті містить актуальні дані про години роботи, адресу та контакти.

Учасники: Юлія Мархель – президент Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine»; Наталія Фесюн – менеджер з комунікацій з органами влади компанії PepsiCo Україна; Олена Колтик – директор Департаменту з питань поводження з відходами та екологічної безпеки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів; Геннадій Шкура – директор Українського державного центру позашкільної освіти; Володимир Вербицький – директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.

Модератор: Анна Ваглай – національний координатор зі зв’язків із громадськістю Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine».

Захід відбудеться онлайн через сервіс відеозв’язку ZOOM

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Проєкт розроблено командою Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine». За підтримки Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру. Генеральний партнер – компанія PepsiСo Україна за підтримки фонду PepsiCo Foundation спільно з Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

Акредитація представників ЗМІ: ldupresscenter@gmail.com

Контактна особа: Анна Ваглай – національний координатор зі зв’язків з громадськістю (0979289870).