ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІДЕРСЬКА АКАДЕМІЯ ДЛЯ КООРДИНАТОРІВ WORLD CLEANUP DAY 2021

Бажаєш стати координатором Всесвітнього дня прибирання локації, міста, району, або координувати корпоративну локацію від КСВ бізнесу чи організації? Пройди навчання і будь готовий до екоактивностей у 2021-2022 роках! ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІДЕРСЬКА АКАДЕМІЯ ДЛЯ КООРДИНАТОРІВ WORLD CLEANUP DAY 2021 від Let’s do it Ukraine відкриває реєстрацію на безкоштовне онлайн навчання, яке відбудеться 28 серпня 2021 року з […]

Бажаєш стати координатором Всесвітнього дня прибирання локації, міста, району, або координувати корпоративну локацію від КСВ бізнесу чи організації? Пройди навчання і будь готовий до екоактивностей у 2021-2022 роках!
ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІДЕРСЬКА АКАДЕМІЯ ДЛЯ КООРДИНАТОРІВ WORLD CLEANUP DAY 2021 від Let’s do it Ukraine відкриває реєстрацію на безкоштовне онлайн навчання, яке відбудеться 28 серпня 2021 року з 10:30 до 21:00 в ZOOM.
Запрошуємо активних громадян, лідерів учнівських та студентських самоврядувань, волонтерів, громадських активістів, лідерок та лідерів, менеджерів КСВ, які дбають про розвиток та екосвідомість своїх громад, України та Світу.
РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА ДО 16:00 27 СЕРПНЯ 2021 РОКУ:
https://forms.gle/LdeWxvftBnX8km239

Під час робочих сесій ви дізнаєтеся:

1. Історію, мету, цілі, завдання Всесвітнього дня прибирання WORLD CLEANUP DAY.

2. Що таке Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» сьогодні та які плани на майбутнє. Формат з врахуванням карантинних обмежень та додаткові активності: картографування, цифрове прибирання«Digital CleanUp», Національна мапа пунктів прийому вторинної сировини, сортування в школах та навчальних закладах, онлайн курс, всеукраїнський проєкт «Чисті пляжі разом!». Мотивація та можливості розвитку в найбільшому екорусі планети.

3. Яка підтримка від центрального організаційного комітету? Обласні команди та комунікація.

Інструктаж координаторів: як організувати прибирання і що для цього потрібно, як обрати головну та запасну локації, розрахунок кількості необхідних учасників і матеріалів (пакети, рукавиці, аптечка, вода, антисептики), команда, безпека на локації.

4. Документація: інформаційна довідка, інструктаж техніки безпеки, реєстрація учасників, повідомлення про проведення заходу, лист прохання сприяти вивозу зібраного сміття. Як зробити так щоб ці документи спрацювали.

5. Брендбук, промо матеріали та інформаційна промо-акція, комунікація з учасниками, комунікація з медіа (афіші, таблички для фото, макети футболок, наліпок та табличок).

6. PR, робота з медіа, соціальні мережі та маленькі лайфхаки, як зробити так щоб ваші дії набрали максимальне охоплення цільової аудиторії, фото/відеозвіт.

7. Інструктаж роботи в день акції: таймінг план (збір, реєстрація, інструктаж роботи локації, акція, вивіз сміття та вторинної сировини), звітність (партнерам, медіа, соціальні медіа).

8. Збір та вивіз сміття: особливості та різні варіанти, як це зробити краще. Сортування на локації :чи це можливо і що робити далі?

9. Погода та її нюанси, особливості екстреної комунікації.

10. Екстрені ситуації на локації: замінування, обвал, медична допомога, знайшли когось або щось підозріле тощо.

11. Додаткові активності на локації: благоустрій території після прибирання, йога, майстер-класи, еко виставки, фото виставки, фуршет або польова кухня.

12. Партнери прибирання та поважні гості, де їх знайти.

13. Волонтери, команда, учасники, корпоративні учасники: комунікація, взаємодія, заохочення, подяка.

14. Як закріпити чистоту на локації після прибирання на тривалий час.

15. Звітна інформація для підрахунку результатів національного прибирання.

15. Що буде далі після 18 вересня 2021 року і як підвищити свою експертність, результативність у 2022

Організатор – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» у межах підготовки до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА ДО 27 СЕРПНЯ 2021 РОКУ 16:00 !
СЕРТИФІКАТ УЧАСНИКА ОТРИМАЄ КОЖЕН, ХТО ВІДВІДАЄ ВСІ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ (буде вестись електронний облік відвідування учасників).
ДРУЗІ, БУДЕМО ВДЯЧНІ ВАМ ЗА МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ЦЮ МОЖЛИВІСТЬ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ НАВИЧОК ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ. Запросіть друзів, знайомих можливо саме вони зроблять ефективні дії на шляху до розвитку наших ЕКОгромад.