Всеукраїнська лідерська академія зібрала активістів з усіх регіонів до Всесвітнього дня прибирання

Координатори, заступники, керівники підрозділів – близько 50-ти активістів з різних регіонів зібралися разом на Всеукраїнській лідерській академії у межах підготовки до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Подія відбудеться 18 вересня о 10:00 одночасно в 180 країнах світу, 24 регіонах України та об’єднає близько 50 млн людей. Під час Академії лідери мали можливість […]

Координатори, заступники, керівники підрозділів – близько 50-ти активістів з різних регіонів зібралися разом на Всеукраїнській лідерській академії у межах підготовки до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Подія відбудеться 18 вересня о 10:00 одночасно в 180 країнах світу, 24 регіонах України та об’єднає близько 50 млн людей.

Під час Академії лідери мали можливість пройти інтенсивний тренінг з координації акції. Зокрема вчилися проєктному менеджменту, зв’язкам з громадскістю та лідерами думок, медіаграмотності, роботі з медіа, органами місцевого самоврядування, соціальній рекламі.

Захід відкривали начальник відділу сприяння розвитку молоді та утвердження здорового способу Валентина Коляда, в.о. директора державної установи Всеукраїнський молодіжний центр Валерій Демченко, координатор Всесвітнього дня прибирання, Президент Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

«Відчуваю радість та гордість за ту велику та потужну команду лідерів з різних організацій, усіх куточків України, які зібралися на Академії. Вчилися, спілкувалися, дискутували, обмінювались досвідом. Щорічна міжнародна акція відбудеться за планом у третю суботу вересня. Усі  учасники отримали необхідні інструкції, рекомендації та рішення, сформували плани. Тепер прямуємо рішуче вперед до спільної великої місії зробити Україну чистою разом!», – коментує Президентка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

Тренерами академії стали: Юлія Мархель, Уляна Єгорова, Анна Ваглай, Даря Теребей, Ярослав Мельник. Кращими практиками ділились координатори «Let’s do it Ukraine» Катерина Політицька, Дарина Скиба, Ангеліна Клімова, Людмила Юрченко, Павло Анікейцев. Координувала Академію Марина Ковальчук. Учасники пройшли тренінг домедичної допомоги від Андрія Давидюка з міста Миколаєва.

У перший день Академії під гаслом «Побачив? Прибери!» лідери вийшли на престартове прибирання. Очищали Хрещатик, мотивували присутніх приєднуватися до активностей та закликали приходити на Всесвітній день прибирання. Подія відбулася з дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки з метою репетиції проведення Міжнародної акції в умовах карантину.

Академія містила також тімбілдінгові активності, руханки та рефлексію. Саме вони допомогли учасникам створити унікальну, сильну та дружню команду, мотивованою ідеєю спільної соціальної місії – зробити Україну чистою разом.

Організатор Всеукраїнської лідерської академії – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, компанії PepsiCo Україна.

Вже 11 вересня 2021 року з 10:00 відбудеться загальнонаціональний онлайн брифінг для координаторів усіх рівнів, де можна буде дізнатись більше деталей, рекомендацій та поставити оперативні запитання. Брифінг відбудеться на сторінці https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco.

У Міжнародній акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» візьмуть участь люди незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти. Всеукраїнський молодіжний рух закликає долучитися кожного, своїми діями змінювати світ та мотивувати до цього інших.

Більше деталей на сайті letsdoitukraine.org та в соціальних мережах  https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco, https://www.instagram.com/letsdoitukraine

Організатори закликають всіх, хто планує координувати локації та робити прибирання, пройти попередню акредитацію на акцію до 15 вересня 2021 року за посиланням:

  •       Реєстрація ОДА, РДА, Громади, Населеного пункту https://forms.gle/iEzuRtK8oH9aVw3D7
  • Реєстрація Підприємства, установи, організації, молодіжного центру, закладу освіти https://forms.gle/dVDAm7mHG2y1QUBa7
  •       Результати акції та вашої участі можна буде заповнити до 25 вересня 2021 року включно за посиланням: https://forms.gle/C6ybxoMRsRogAvFd8.

Зробимо Україну чистою разом!

Акредитація медіа за телефоном 097 92 89 870 – Анна, менеджер зовнішніх комунікацій.