Lactalis – офіційний партнер Всесвітнього дня прибирання

Lactalis – офіційний партнер Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup day”. Цього року акція триває з 18 по 26 вересня у всіх областях України.  Французька Groupe Lactalis – сімейна компанія з унікальними традиціями та 85-річною історією розвитку культури виробництва молочної продукції. Продукція виготовляється на 250 заводах у 50 країнах, представлена в 94 країнах на п’яти […]

Lactalis – офіційний партнер Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup day”. Цього року акція триває з 18 по 26 вересня у всіх областях України. 

Французька Groupe Lactalis – сімейна компанія з унікальними традиціями та 85-річною історією розвитку культури виробництва молочної продукції. Продукція виготовляється на 250 заводах у 50 країнах, представлена в 94 країнах на п’яти континентах.
Історія Lactalis в Україні почалася зі створення 15 лютого 1996 року франко-українського підприємства з виробництва харчового казеїну та масла на базі Миколаївського міського молочного комбінату. А вже в липні 1996 року в Україні з’явився перший продукт під міжнародним брендом Président – масло, вироблене на обладнанні, привезеному із Франції, за унікальною для країни технологією – з вершків, сквашених спеціальними заквасками.
У 2017 та 2018 роках компанія стала номером один серед вітчизняних виробників – експортерів молочної продукції і продовжує зберігати позиції лідера. При цьому компанія активно розширює асортимент: розпочався випуск ультрапастеризованого молока з вітамінами ТМ «Локо Моко»; з’явилася нова – італійська – колекція десертів «Дольче»; презентовано сирки «Лактонія Fit+» із високим вмістом протеїнів та кисломолочний напій, збагачений вітаміном С, «Лактонія Imun+».