Компанія PepsiCo Україна – офіційний партнер Всесвітнього дня прибирання

Компанія PepsiCo Україна – офіційний партнер Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання в Україні. Подія відбудеться 18 вересня о 10:00 відразу в усіх 24 областях України. Громадян закликають долучитися на рекомендованих, індивідуальних та центральних локаціях. Деталі на сайті www.letsdoitukraine.org. PepsiСo Україна– один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія […]

Компанія PepsiCo Україна – офіційний партнер Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання в Україні. Подія відбудеться 18 вересня о 10:00 відразу в усіх 24 областях України. Громадян закликають долучитися на рекомендованих, індивідуальних та центральних локаціях.
Деталі на сайті www.letsdoitukraine.org.
PepsiСo Україна– один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s і «Хрусteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine Щиро дякує компанію PepsiСo  Україна за підтримку Всесвітнього дня прибирання в Україні та розвиток корпоративної соціальної відповідальності . Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.

Нагадаємо що за підтримки компанії PepsiСo  Україна та Глобального фонду  PepsiCo Foundation ми разом реалізували багато проєктів серед яких: Національна мапа пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org, Всеукраїнський проєкт “Чисті пляжі разом!”, онлайн курс “School Recycling”
Глобальний фонд PepsiCo Foundation заснований в 1962 році – благодійний підрозділ компанії, який передає кошти в основні елементи стійкої продовольчої системи з метою підтримки благополуччя спільнот. Працюючи з некомерційними організаціями і експертами по всьому світу, компанія зосереджена надавати допомогу в боротьбі з глобальною проблемою голоду, просувати відповідальне поводження з водою і відходами, а також підтримувати лідерство жінок в усіх сферах харчової промисловості. Додаткова інформація про PepsiCo Foundation – на сайті www.pepsico.com/sustainability/philanthropy.