У Києві відбудеться звітна конференція “Let’s do it Ukraine”

1 жовтня 2021 року в Києві у Всеукраїнському молодіжному центрі відбудеться звітна конференція Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні. Конференція відбудеться з дотриманням карантинних норм та обмежень. Команда Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» запрошує усіх координаторів, партнерів та поважних гостей долучитися до конференції.  Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.gle/KdEApwGnANbbdq548 до […]

1 жовтня 2021 року в Києві у Всеукраїнському молодіжному центрі відбудеться звітна конференція Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

Конференція відбудеться з дотриманням карантинних норм та обмежень.

Команда Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» запрошує усіх координаторів, партнерів та поважних гостей долучитися до конференції. 

Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.gle/KdEApwGnANbbdq548 до 30 вересня 2021 року 16:00

Програма заходу:

15:00 – Церемонія урочистого відкриття. 

15:20 – Загальне фото.

15:30 – Підсумки акції. Загальний результат.

17:00 – Презентація кращих національних та зарубіжних практик, робочі кейси з регіонів.

18:00 – Урочисте закриття заходу, вручення подяк координаторам та партнерам. 

Адреса події: Київ, вул. Еспланадна, 17 (ліфт 1 поверх).

Подія завершиться 2 жовтня 2021 року стратегічним плануванням проєктної роботи Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» та воркшопом з подієвої підтримки координаторів організації.

14:30 – Алгоритм спільних дій. Стратегічне планування діяльності «Let’s do it Ukraine» у 2022 році. Залучення людського ресурсу: команда та її відповідальність, волонтери, тімбілдінг.  

16:00 – Перерва.

16:30 – Воркшоп «Робота з бізнесом, владою, медіа, ГО. Де шукати ресурси і хто що може дати? Потреби, очікування сторін, умови співпраці, реалізація, звітність. Перспективна багаторічна взаємодія. Потреби, кошториси, план ресурсного забезпечення.

19:00 – Підсумки. Рефлексія. Урочисте закриття заходу.

Програма може бути змінена організаторами під час заходу.

Останній день зустрічі завершиться неформальною вечіркою для усіх присутніх.

Не забувайте брати з собою засоби індивідуального захисту та гарний настрій. До зустрічі.

Зробимо Україну чистою разом!