Команда “Let’s do it Ukraine” прийняли гостей з-за кордону

В останній робочий день перед жорсткими карантинними обмеженнями команда “Let’s do it Ukraine” прийняла лідерів екологічного руху з інших країн. До центрального офісу в Києві завітав представник “Let’s do it, Turkey” Cengiz Kasak та Президентка асоціації VITARU у світі Natalia Siassina. Під час зустрічі обговорили цьогорічні напрацювання та досягнення, поділилися досвідом реалізації проєктів. Зокрема згадали […]

В останній робочий день перед жорсткими карантинними обмеженнями команда “Let’s do it Ukraine” прийняла лідерів екологічного руху з інших країн.
До центрального офісу в Києві завітав представник “Let’s do it, Turkey” Cengiz Kasak та Президентка асоціації VITARU у світі Natalia Siassina.
Під час зустрічі обговорили цьогорічні напрацювання та досягнення, поділилися досвідом реалізації проєктів. Зокрема згадали Міжнародну акцію Всесвітнього дня прибирання, вперше запущений Всеукраїнський проєкт “Чисті пляжі разом!” та ініці ініціативи. Наприкінці зустрічі колеги обговорили можливі шляхи співпраці.
Дякуємо нашим друзям, партнерам за візит. Сподіваємося на повторні зустрічі найближчим часом.
Інформаційна довідка
Асоціація ВІТАРУ створена з метою надання допомоги та моральної підтримки російським жінкам в Італії, які постраждали або продовжують страждати від домашнього насильства. Волонтери асоціації ВІТАРУ здійснюють психологічну консультацію, юридичну допомогу, підтримку в інтеграції та культурній медіації.