VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку відбудеться! Реєстрацію відкрито

13-15 травня 2022 року відбудеться VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, який об’єднає спікерів з усіх куточків України. Громада, влада, бізнес та медіа зберуться разом, щоб обговорити соціальної активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальності та проєктів, які заплановані в цьому році адаптованих до сучасних реалій. До участі запрошуються […]

13-15 травня 2022 року відбудеться VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, який об’єднає спікерів з усіх куточків України. Громада, влада, бізнес та медіа зберуться разом, щоб обговорити соціальної активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальності та проєктів, які заплановані в цьому році адаптованих до сучасних реалій.

До участі запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського й студентського самоврядування, благодійники, донори.

Реєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/sOPaNLv до 8 травня 2022 року включно. Список актеритованих спікерів та порядок виступів буде опубліковано 11 травня в новинах на сайті letsdoitukraine.org

«Уже восьмий рік поспіль Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку стає майданчиком для згуртування кращих спікерів країни, які формують молодіжну та соціальну політику. Бажаєте розповісти світу про свою діяльність чи почерпнути натхнення та корисну інформацію в інших  хутчіш реєструйтеся. Також ви зможете переглядати онлайн-трансляцію на офіційній сторінці організації www.facebook.com/letsdoitukraineeco з будь-якого зручного для вас пристрою. Слідкуйте за розкладом на наших офіційних сторінках, ставте нагадування в календарі, аби не пропустити найбільший форум країни», – зазначає лідерка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

Під час форуму учасники зможуть представити свою діяльність та плани на поточний рік, обмінятися досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій. Серію прямих трансляцій матиме змогу переглядати кожен. Записи будуть збережені.

Реєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/sOPaNLv до 8 травня 2022 року включно.

«VIII Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку об’єднує різноманітні сектори суспільства навколо розвитку молодіжної та соціальної політики України, підвищує рівень громадської активності молоді, дозволяє покращити свій професійний рівень, знаходити партнерів для співпраці, реалізації спільних проєктів. Минулого року захід побив рекорд багаторічної діяльності, охопивши 140 тис. зацікавленої аудиторії, зібравши 640 спікерів на одній платформі. Це тільки підтверджує, наскільки прогресивним та активним є наше суспільство. З кожним роком кількість ініціатив, можливостей та передових рішень стрімко зростає. А тому цієї весни Форум може набути ще більших масштабів. Закликаю вас активно долучатися, ділитися своїми напрацюваннями, ідеями та планами на 2022 рік. Розвиваймо нашу країну разом!» – коментує Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського дердавного центру позашкільної освіти.

Детальніше в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org

Національна координаторка проєкту “VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку” – Дарина Скиба, тел. 066 3192 542

Керівник пресслужби – Анна Ваглай, тел. 095 9289 870