VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку  у травні 2022 року  об’єднав спікерів з усіх куточків України та охопив 8857 глядачів. Громада, влада, бізнес та медіа зібралися разом, щоб обговорити соціальної активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальності та проєктів, які заплановані в цьому році адаптованих до сучасних реалій.  Лідерка […]

VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку  у травні 2022 року  об’єднав спікерів з усіх куточків України та охопив 8857 глядачів. Громада, влада, бізнес та медіа зібралися разом, щоб обговорити соціальної активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальності та проєктів, які заплановані в цьому році адаптованих до сучасних реалій. 

Лідерка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine», міжнародного гуманітарного проєкту Let’s do it Ukraine, SOS Юлія Мархель зазначає: “Своїми зусиллями та справами ми здатні мобілізувати надпотужну силу підтримки, допомоги, захисту, здатні розвивати проєкти в Україні далі та продовжувати будувати європейську країну. VIII Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку покликаний об’єднати різноманітні сектори суспільства навколо розвитку соціальної, молодіжної політики, громадянського активізму. Ми переконані, що 2022 рік має шанси стати ще більш продуктивним та рушійним, адже ми будуватимемо країну разом”. 

У події взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського й студентського самоврядування, благодійники, донори. 

“Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку в цьому році отримує нове дихання, нові інсайти, ідеї. Українці завжди показували, що в часи загроз ми вміємо швидко об’єднуватися, знаходити один одного, розвивати зв’язки, допомагати, взаємодіяти. Сотні волонтерів та організацій долучаються до важливої суспільної місії, задля допомоги й підтримки переселенців, захисників та захисниць. Дуже важливо на цьому етапі взаємодіяти між громадянським суспільством, державою, знаходити точки дотику, говорити, показувати кращі практики, разом перемагати та розвивати країну. Бажаю всім нам перемоги та хороших результатів. Слава Україні!” – прокоментував у вступному слові Олександр Ярема – Державний секретар Кабінету Міністрів України. 

Заступниця міністра молоді та спорту України Марина Попатенко додала: “Наразі важливо підтримувати майданчики, які допомагають об’єднувати зусилля та комунікувати. Ми повинні говорити про наше майбутнє, про відбудову України, об’єднання зусиль для допомоги та перемоги. Хотіла б подякувати великій команді Let’s do it Ukraine за надзвичайні зусилля на гуманітарному фронті. Це чудовий приклад кооперації людей та організацій навколо єдиної цілі”.

Записи прямих трансляцій збережено на офіційній сторінці організації www.facebook.com/letsdoitukraineeco. 

Минулого року захід охопив 140 тис. зацікавленої аудиторії, зібрав 640 спікерів на одній платформі. 

 

Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського державного центру позашкільної освіти. 

Детальніше в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org.  

Національна координаторка проєкту “VIІІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку” – Дарина Скиба, тел. 066 3192 542 

Керівник пресслужби – Анна Ваглай, тел. 095 9289 870