Гуманітарна пошта України – офіційний логістичний партнер проєкту Let’s do it Ukraine SOS

З 11 квітня 2022 року “Гуманітарна пошта України” стала офіційним логістичним партнером проєкту “Let’s do it Ukraine SOS”. Підтримка компанії Нова пошта дозволила організувати доставку необхідної допомоги людям, постраждалим від російського вторгнення.  За три місяці партнерства було перевезено 50 тонн вантажу, зокрема продуктові набори, одяг, ліки, засоби особистої гігієни, ковдри та постільна білизна. В рамках […]

З 11 квітня 2022 року “Гуманітарна пошта України” стала офіційним логістичним партнером проєкту “Let’s do it Ukraine SOS”. Підтримка компанії Нова пошта дозволила організувати доставку необхідної допомоги людям, постраждалим від російського вторгнення. 

За три місяці партнерства було перевезено 50 тонн вантажу, зокрема продуктові набори, одяг, ліки, засоби особистої гігієни, ковдри та постільна білизна. В рамках проєкту “Let’s do it Ukraine SOS”  допомогу передано внутрішньо переміщеним особам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, людям похилого віку, військовим, медичним закладам та дитячим будинкам.

Допомогу було доставлено в Чернігів, Бобровицю, Полтаву, Білу Церкву, Васильків, Черкаси, Житомир, Вінницю, Харків, Лисичанськ, Щастя, Одесу та Миколаїв.

Щиро дякуємо компанії Нова пошта за співпрацю!

Програма “Гуманітарна пошта України” створена як відповідь на збройну агресію Російської Федерації у 2014 році. З того часу вона стала надійним логістичним плечем для волонтерського руху України. Всього в рамках програми від 2014 по лютий 2022  було здійснено 264 359 відправлень, а загальна кількість перевезеного вантажу становить 19 467 тонн. Від 24 лютого 2022 року в рамках проєкту було доставлено більше 40 тис. відправлень.