Стань членом прес-медіа центру Всесвітнього дня Прибирання “World Cleanup Day” в Україні! 

Let’s do it Ukraine дає можливість стати членом прес-медіа центру Всесвітнього дня Прибирання “World Cleanup Day” в Україні! Що для цього потрібно зробити: ✔Заповни заявку та пройди відбір ✔Пройди навчання у крутих експертів Медіа академії Let’s do it Ukraine ✔Отримай колосальний досвід протягом серпня-вересня у сфері: PR, роботи з медіа, журналістики, взаємодії з зірками та SMM. Безплатні навчання пройдуть […]

Let’s do it Ukraine дає можливість стати членом прес-медіа центру Всесвітнього дня Прибирання “World Cleanup Day” в Україні! Що для цього потрібно зробити:

✔Заповни заявку та пройди відбір

✔Пройди навчання у крутих експертів Медіа академії Let’s do it Ukraine

✔Отримай колосальний досвід протягом серпня-вересня у сфері: PR, роботи з медіа, журналістики, взаємодії з зірками та SMM.

Безплатні навчання пройдуть наживо 12-14 серпня 2022 року в місті Києві! Також два практичні дні 16-17 серпня 2022 року: прес-конференція в «Укрінформ» та VIP зірковий еко-пікнік. Повна програма заходу за посиланням 

ℹ️ Організатор Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine.

 

Організатори забезпечують круту програму та роботу з експертами.

Це унікальна можливість ближче познайомитись з організацією та командою, обговорити важливі стратегічні завдання, зарядитися командним духом та мотивацією, необхідною для реалізації наймасштабнішого прибирання в Україні.

‼️ Дедлайн заповнення форми 05.08. Ти дізнаєшся про свою участь листом на вказану електронну адресу вже 7 серпня 2022 року.

➡️Реєстрація за посиланням https://forms.gle/TULudn3EZTVsq1gS9

♻️ Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

 ?P.s. Для студентів є можливість отримати практику та диплом для додаткових балів. 

?А також 2 місяці стажування в найбільшому екологічному прес-медіа центрі! 

‼️ Стань членом пресцентру Всесвітнього дня Прибирання “World Cleanup Day” в Україні!

Більше про організацію дізнавачйтесь на сайті www.letsdoitukraine.org