Нова пошта – офіційний партнер Всесвітнього дня прибирання в Україні

Гуманітарний напрям Нової пошти – офіційний партнер Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day” 2022 в Україні. Цього року подія відбулась 17 вересня у всіх областях України у різних форматах і буде продовжена до 25 вересня включно.  Завдяки тісній співпраці із гуманітарним напрямом Нової пошти кожен обласний координатор Всесвітнього дня прибирання отримав усі необхідні ресурси для […]

Гуманітарний напрям Нової пошти – офіційний партнер Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day” 2022 в Україні. Цього року подія відбулась 17 вересня у всіх областях України у різних форматах і буде продовжена до 25 вересня включно. 

Завдяки тісній співпраці із гуманітарним напрямом Нової пошти кожен обласний координатор Всесвітнього дня прибирання отримав усі необхідні ресурси для прибирання, а тисячі українців змогли отримати продуктові набори, засоби гігієни, медикаменти в рамках співпраці компанії з Міжнародною гуманітарною місією “Let`s do it Ukraine SOS”.

Нова пошта – соціально відповідальна компанія, яка розвиває екологічні ініціативи: впроваджує збір вторсировини у своїх відділеннях, а також ось уже багато років поспіль активно підтримує найбільший екорух країни Let`s do it Ukraine та глобальну подію – Всесвітній день прибирання. 

17 вересня 2022 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Приєднуйтесь,  формати участі різні в залежності від географічного розташування та безпеки: 

  • Для всіх, онлайн – Цифрове прибирання (видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalcleanup) 
  • Колективні прибирання на території установ, організацій
  • Традиційні прибирання (допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування)
  • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
  • Розбір завалів.

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Важливо! Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки (https://letsdoitukraine.org/2022/09/ldu-bezpeka-wcd2022/)  та під час сигналу тривоги спускатись в укриття. Зібране під час прибирання сміття донести до найближчого сміттєвого баку.

Організатор Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа.

Нова пошта – український міжнародний сервіс експрес-доставки. Станом на серпень 2022 року компанія має найбільшу в Україні мережу, яка налічує 8500 відділень та 13600 поштоматів по всій країні.

Приєднуйтесь до Всесвітнього дня прибирання в Україні та за її межами, формуємо культуру чистоти разом! 

Слідкуйте за анонсами та новинами та реєструйте результат своєї участі на сайті  letsdoitukraine.org 

та в соціальних мережах:  www.facebook.com/letsdoitukraineeco       

www.instagram.com/letsdoitukraine