Увага конкурс! Ший мішечки, будь ековідповідальним, вигравай подарунки та майстер-клас від телеведучого

Найбільший екорух країни Let`s do it Ukraine дарує унікальну можливість приєднатись кожному та отримати безкоштовний майстер-клас від телеведучого телеканалу “Київ” Слави Соломки.  Деталі та умови участі: 1️⃣Шийте мішечки з вживаних речей. 2️⃣Публікуйте фото у соціальних мережах Instagram та Facebook. 3️⃣Відмічайте організаторів www.instagram.com/letsdoitukraine, www.facebook.com/letsdoitukraineeco, www.instagram.com/v_solomka, www.instagram.com/pepsicoukraine 3️⃣Ставте хештег: #мішечокSRW   Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org та […]

Найбільший екорух країни Let`s do it Ukraine дарує унікальну можливість приєднатись кожному та отримати безкоштовний майстер-клас від телеведучого телеканалу “Київ” Слави Соломки. 

Деталі та умови участі:

1️⃣Шийте мішечки з вживаних речей.

2️⃣Публікуйте фото у соціальних мережах Instagram та Facebook.

3️⃣Відмічайте організаторів www.instagram.com/letsdoitukraine, www.facebook.com/letsdoitukraineeco, www.instagram.com/v_solomka, www.instagram.com/pepsicoukraine

3️⃣Ставте хештег: #мішечокSRW  

Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org та чекайте на оголошення результатів 2 грудня 2022 року.  

Учасник, який пошиє найкреативніші та практичні мішечки, стане переможцем конкурсу та отримує головний приз – зустріч із телеведучим Славою Соломкою і можливість особисто подарувати свій мішечок у Києві!

А кому із зірок ви б хотіли особисто подарувати свій мішечок? Пишіть у коментарях і можливо наступний конкурс буде саме із твоєю улюбленою селебріті!

Організатор проєкту – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.  

Проєкт відбувається спільно з Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» в рамках реалізації довгострокового всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру. 

Дізнавайтесь більше в новинах на сайті letsdoitukraine.org