“Добра кухня” продовжує свою роботу на Півдні України

Міжнародна гуманітарна місія Let`s do it Ukraine SOS продовжує свою роботу на півдні. Протягом серпня-вересня 2023 року волонтери «Доброї кухні» роздали 8 750 гарячих обідів для потребуючих людей у Миколаєвській та Херсонській областях.  Всього за три місяці плідної роботи благодійної кухні, команда планує залучити понад 70 волонтерів та роздати 17 500 гарячих обідів.  “Наступним регіоном […]

Міжнародна гуманітарна місія Let`s do it Ukraine SOS продовжує свою роботу на півдні. Протягом серпня-вересня 2023 року волонтери «Доброї кухні» роздали 8 750 гарячих обідів для потребуючих людей у Миколаєвській та Херсонській областях. 

Всього за три місяці плідної роботи благодійної кухні, команда планує залучити понад 70 волонтерів та роздати 17 500 гарячих обідів. 

“Наступним регіоном для реалізації проєкту “Добра кухня” ми обрали саме Миколаївщину. Це область, яка після початку повномасштабного вторгнення щодня піддається постійним обстрілам, а також була одним з тих місць, яке постраждало внаслідок підриву Каховської ГЕС. Тому “Добра кухня” разом із командою “Let’s do it Ukraine SOS” вирушають підтримати миколаївців!” – розповіла координаторка міжнародного гуманітарного проєкту “Let’s do it Ukraine SOS” Юлія Мархель.

Проєкт відбувається за підтримки PepsiCo Foundation.

«Як компанія з виробництва продуктів харчування та напоїв, PepsiCo разом з партнерами прагне полегшити життя громад, які стикнулися зі значними проблемами у доступі до їжі. Ми проявляємо ініціативу для таких важливих проєктів, як “Добра кухня”. Наша спільна ціль – підтримати людей, які живуть нині в найбільш постраждалих регіонах нашої країни», – зазначила керівниця відділу корпоративних комунікацій PepsiCo Україна Аліна Матківська.

Благодійна кухня та пункт видачі будуть відкриті до 1 листопада включно. Деталі щодо часу видачі дізнавайтесь в новинах на сайті letsdoitukraine.org , а також в соціальних мережах: www.facebook.com/letsdoitukraineeco ; www.instagram.com/letsdoitukraine/

Довідково

З 29 травня по 1 липня 2023 року, у одній зі шкіл міста Харкова працював пункт видачі безкоштовних гарячих обідів – “Добра кухня”. Протягом місяця волонтери щодня готували гарячі обіди для українців, постраждалих від війни та внутрішньо-переміщених осіб. Загалом в рамках міжнародного гуманітарного проєкту “Let`s do it Ukraine SOS” за підтримки PepsiCo Foundation вдалося підтримати 15 800 харків’ян. Окрім цього, щотижня організовані мобільні бригади волонтерів розвозили їжу на найбільш постраждалі райони міста Харкова та у деокуповані села, які й досі долають гуманітарну кризу. До волонтерства на “Добрій кухні” приєдналася також співачка Tayana, Вона допомагала у фасуванні та видачі комплексних обідів, а також взяла участь у виїзній роздачі гарячої їжі у селі Руська Лозова.

Разом до Перемоги!

Дякуємо наших партнерам та волонтерам! Разом до Перемоги!