Делегація Let`s do it Ukraine взяла участь у Youth Speak Forum

15 вересня 2023 року у Києві відбулась щорічна подія для молоді, яка шукає можливості зробити свою країну кращою Youth Speak Forum.  На форумі виступили Лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine Юлія Мархель та Менеджерка комунікацій зовнішніх заходів Марина Ковальчук. Вони розповіли про відбудову та відновлення України, як молодь може доєднатись та посприяти цьому, […]

15 вересня 2023 року у Києві відбулась щорічна подія для молоді, яка шукає можливості зробити свою країну кращою Youth Speak Forum. 

На форумі виступили Лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine Юлія Мархель та Менеджерка комунікацій зовнішніх заходів Марина Ковальчук. Вони розповіли про відбудову та відновлення України, як молодь може доєднатись та посприяти цьому, а також про ефективне управління кар’єрою та професійне спілкування. 

 

 

 

 

 

 

 

 

До заходу також долучилися координатори прес-центру та волонтери Let`s do it Ukraine Дар’я Теребей, Марина Поливач та Олексій Мовчан. 

Під час форуму учасники могли поспілкуватися з експертами, долучитися до організацій, поспілкуватися з однодумцями, розширити коло знайомств, обмінятися досвідом та ідеями з однолітками.

Разом до Перемоги!

Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org та підписуйтесь на соціальні мережі www.facebook.com/letsdoitukraineeco