ХАФОРУМ: розвиток харківської молоді

9 грудня 2023 року у Харкові відбувся молодіжний захід “ХАФОРУМ: розвиток харківської молоді”. Про професійне волонтерство та шлях молодіжного активіста розповіла лідерка Let’s do it Ukraine Юлія Мархель. Також під час форуму експерти розповіли більше про: партнерство, пошук грантів для громадських та молодіжних організацій, як спілкуватись з місцевою владою, якщо я хочу зробити проєкт, секрети […]

9 грудня 2023 року у Харкові відбувся молодіжний захід “ХАФОРУМ: розвиток харківської молоді”. Про професійне волонтерство та шлях молодіжного активіста розповіла лідерка Let’s do it Ukraine Юлія Мархель.

Також під час форуму експерти розповіли більше про: партнерство, пошук грантів для громадських та молодіжних організацій, як спілкуватись з місцевою владою, якщо я хочу зробити проєкт, секрети макетингу молодіжних організацій тощо. 

Захід організований Національною молодіжною радою України (НМРУ) в рамках проєкту «Level up of youth NGOs for the democratic future of Ukraine», який виконується Національною молодіжною радою Німеччини (DBJR) в партнерстві з НМРУ за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Щиро дякуємо організаторам!