Відкрита реєстрація “Х Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку”

Запрошуємо спікерів та учасників на ювілейну подію “X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку”, який відбудеться з 23 березня до 12 травня 2024 року. Від найвіддаленіших сіл до столиці спікери від громад, влади, бізнесу, медіа, фондів, донорів представлять свої плани та пріоритетні напрямки на 2024 -2025 роки, презентують можливості для взаємодії. Реєстрація обов’язкова до 20 березня […]

Запрошуємо спікерів та учасників на ювілейну подію X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку”, який відбудеться з 23 березня до 12 травня 2024 року. Від найвіддаленіших сіл до столиці спікери від громад, влади, бізнесу, медіа, фондів, донорів представлять свої плани та пріоритетні напрямки на 2024 -2025 роки, презентують можливості для взаємодії.

Реєстрація обов’язкова до 20 березня 2024 року включно за посиланнями:

Подія об’єднає понад тисячу спікерів, відбуватиметься в офлайн та онлайн форматах з трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів facebook.com/letsdoitukraineeco.

Підписуйтесь, запрошуйте друзів та колег, активно долучайтесь на регіональні зустрічі у фейсбуці, слідкуйте за анонсами.

Форум відбудеться у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей та м. Київ матимуть окремий день презентації планів та можливостей своїх організацій, установ, об’єднань, громад на 2024 – 2025 роки. Учасники обміняються досвідом, знайдуть нових партнерів та можливості в різних сферах. Форум відбувається з метою досягнення цілей сталого розвитку, оперативної соціальної взаємодії: неурядових організацій та об’єднань, громад, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, участі молоді у відновленні України, залучення громадян та створення додаткових можливостей в усіх сферах життєдіяльності країни.

 Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine»  за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України, Української студентської ліги, Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World»

«X ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

ТЕМА ФОРУМУ: Взаємодія громади, влади, медіа та бізнесу для віднови України та залучення молоді до активної участі, плани та пріоритети на 2024 рік

КАЛЕНДАР ПОДІЙ ТА КОНТАКТИ КООРДИНАТОРІВ http://surl.li/qkfuu ПОРЯДОК ДЕННИЙ (час може бути змінено, послідовність виступів буде повідомлена спікерам на вказані електронні адреси при реєстрації за 3 дні до кожного  регіонального заходу):

9:30 За 30 хв до початку.Технічний інструктаж, перевірка технічної спроможності платформи, відео, аудіо, презентацій, сценарна перевірка порядку виступів спікерів. Запрошуються спікери або уповноважені ними особи. Участь обов’язкова.
10:00 Включення прямої трансляції.

Церемонія урочистого відкриття заходу.

«X ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

Вітальне слово організаторів та поважних гостей.

10:15 Обговорення: соціальні пріоритети, програми відновлення регіону, важливість взаємодії органів місцевого самоврядування, громади, бізнесу та ЗМІ.

 

Спікери: голова ОДА/ОВА, мери міст обласного значення, голови районних адміністрацій та територіальних громад.

10:30 Актуальні напрямки для ефективної співпраці, плани, програми 2024. інформаційна, організаційна підтримка соціальних ініціатив, можливості ресурсної підтримки.

 

Пріоритети розвитку і підтримки волонтерства, молодіжної та соціальної політики, відновлення України та регіону у 2024 році. Можливості, регіональні програми.

 

Спікери: начальники обласних управлінь ОДА, представники органів місцевого самоврядування, профільних управлінь, департаментів (позашкільна освіта, соціальна політика, молодь, спорт, екологія, інформація, можливості для ВПО)

11:30 Панель. Асоціації та громадські організації регіону, профспілки, презентація планів та проєктів на 2024 рік. 

 

Презентують: назву організації/ініціативи; основні напрямки діяльності; представництва в області; заплановані проєкти, які відбудуться з дотриманням безпекових норм та воєнних реалій; контактна інформація.

 

Спікери: керівники асоціацій та громадських організацій, профспілок

12:30 Перерва трансляції
13:00 Панель. Соціально відповідальний бізнес

пріоритетні напрямки діяльності та взаємодії у 2024 році.

 

Обговорення: напрямки розвитку КСВ, перспективи можливостей взаємодії та партнерства у 2024 році, пріоритетні напрямки співпраці з громадським сектором. Які соціальні проєкти планують підтримувати та розвивати. Ресурсна підтримка соціальних проєктів.

 

Спікери: власники, директори, представники бізнесу, менеджери: HR, PR, CSR, маркетинг, комунікації.

14:00 Панель. Регіональні ЗМІ, сцпецифіка роботи та взаємодії, пріоритети та вірусні теми у 2024 році.

 

Обговорення: робота ЗМІ сьогодні, специфіка. Анонс можливостей взаємодії в області згідно з компетенцією. Заклик до взаємодії та співпраці, інформаційна підтримка соціальних ініціатив, розвиток демократичного інформаційного простору області.

 

Спікери: представники регіональних ЗМІ, журналісти, редактори, власники видань, керівники пресцентрів, друковані ЗМІ

15:00 Перерва трансляції
15:15 Панель. Зіркові амбасадори та лідери громадської думки.

Запрошуються: співаки, актори, блогери, спортсмени, письменники, художники, дизайнери та інші публічні особи).

 

Тема: Зіркові соціальні ініціативи. Важливість участі лідерів думок у соціальному житті та відновленні країни, можливості для співпраці та взаємодії у соціальних проєктах, пріоритетні напрями соціальної діяльності

16:00 Панель. Благодійні фонди та донорські організації, грантові програми та можливості для розвитку регіону, відновлення регіону. Гуманітарні місії регіону.

 

Обговорення: плани діяльності, можливості для інших, актуальні потреби, програми

17:00 Панель. Молодіжні центри, молодіжні ради, шкільні та студентські об’єднання, хаби, окремі соціальні ініціативи.

 

Обговорення: розвиток молодіжної політики, проєкти програми, можливості

18:30 Вільний мікрофон ( для організацій, ініціатив які тільки приєднались але не потрапили до основної програми)
19:15 Підсумки дня, анонс наступних подій

Дізнавайтесь більше на сайті www.letsdoitukraine.org  , долучайтесь до телеграм каналу https://t.me/letsdoitukraineforum для оперативної комунікації між спікерами, де  спікери з усієї країни розповідають про себе, першими анонсують свої заходи, презентації та обмінюються досвідом.

Користуйтесь хештегом форуму  #letsdoitukraineforum , а також запрошуйте друзів, колег, партнерів!