Let’s do it Ukraine взяли участь у фестивалі Best Eco Fest до Всеукраїнського дня довкілля

20 квітня, у Всеукраїнський день довкілля, команда найбільшого екоруху країни Let’s do it Ukraine – Олексій Гайдай та Марина Поливач представили екоініціативи на фестивалі Best Eco Fest. Мета заходу – зібрати кошти для центру порятунку тварин з прифронтових територій «Пес Барон», а також підвищити обізнанність учасників щодо питань збереження навколишнього середовища.   Впродовж дня учасники брали […]

20 квітня, у Всеукраїнський день довкілля, команда найбільшого екоруху країни Let’s do it Ukraine – Олексій Гайдай та Марина Поливач представили екоініціативи на фестивалі Best Eco Fest. Мета заходу – зібрати кошти для центру порятунку тварин з прифронтових територій «Пес Барон», а також підвищити обізнанність учасників щодо питань збереження навколишнього середовища.  

Впродовж дня учасники брали участь у пізнавальних опитуваннях, воркшопах з сортування та мали можливість дізнатись більше інформації від організацій-учасниць. 

Let’s Do it Ukraine у своєму виступі презентували щоденні екологічні звички, а також поширювали інформацію про Всеукраїнський форум, який відбудеться зовсім скоро.

Щиро дякуємо команді організаторів за запрошення та залучення українців до екологічно відповідального життя! 

Дізнавайтесь більше на нашому офіційному сайті letsdoitukraine.org та в соціальних мережах: facebook.com/letsdoitukraineeco ; instagram.com/letsdoitukraine/