Відкрита реєстрація “Х Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку”. Київський етап

“X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку” запрошує спікерів та учасників  від громад, влади, бізнесу, медіа, фондів, донорів, учнівського та студентського самоврядування, асоціацій та інших активних соціальних ініціатив, які представлять свої плани та пріоритетні напрямки діяльності, презентують можливості для взаємодії. Регіональний етап м. Київ та Київська область відбудеться 3 травня 2024 року  з 14:00 до 20:00 […]

X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку” запрошує спікерів та учасників  від громад, влади, бізнесу, медіа, фондів, донорів, учнівського та студентського самоврядування, асоціацій та інших активних соціальних ініціатив, які представлять свої плани та пріоритетні напрямки діяльності, презентують можливості для взаємодії.

Регіональний етап м. Київ та Київська область відбудеться 3 травня 2024 року  з 14:00 до 20:00 наживо в м. Київ  (місце буде повідомлено учасникам на вказану електронну адресу при реєстрації за 10 годин до початку форуму)

Реєстрація обов’язкова за посиланнями:

Подія відбуватиметься в офлайн та онлайн форматах з трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів facebook.com/letsdoitukraineeco.

Форум відбувається з метою досягнення цілей сталого розвитку, оперативної соціальної взаємодії: неурядових організацій та об’єднань, громад, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, участі молоді у відновленні України, залучення громадян та створення додаткових можливостей в усіх сферах життєдіяльності країни, області та столиці.

Підписуйтесь, запрошуйте друзів та колег, активно долучайтесь на регіональні зустрічі у фейсбуці, слідкуйте за анонсами.

Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine»  за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Київської міської Ради, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України, Української студентської ліги, Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World»

 

«X ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

 ТЕМА ФОРУМУ: Взаємодія громади, влади, медіа та бізнесу для віднови України та залучення молоді до активної участі, плани та пріоритети на 2024 рік

Регіональний етап м. Київ та Київська область відбудеться 3 травня 2024 року  з 14:00 до 20:00 наживо в м. Київ

13:30 Реєстрація спікерів та учасників на офлайн події в самому серці столиці (локація буде повідомлена на електронні адреси вказані при реєстрації, при собі мати посвідчення особи, дрес-код смарт кежуал). За 30 хв до початку.Технічний інструктаж, перевірка технічної спроможності платформи, відео, аудіо, презентацій, сценарна перевірка порядку виступів спікерів. Запрошуються спікери або уповноважені ними особи. Прохання не розголошувати місце проведення заходу до наступного дня після реалізації.
14:00 Включення прямої трансляції.

Церемонія урочистого відкриття заходу.

«X ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

Вітальне слово організаторів та поважних гостей.

14:15 Панельна дискусія від представників влади та органів місцевого самоврядування. Пріоритети розвитку і підтримки волонтерства, молодіжної та соціальної політики, відновлення України та регіону у 2024 році. Можливості, регіональні програми.

 

Спікери: начальники обласних управлінь ОДА, представники органів місцевого самоврядування, профільних управлінь, департаментів.

15:10-16:00 Панель. Асоціації та громадські організації регіону, профспілки, презентація планів та проєктів на 2024 рік. 

 

Презентують: назву організації/ініціативи; основні напрямки діяльності; представництва в місті та області; заплановані проєкти, які відбудуться з дотриманням безпекових норм та воєнних реалій; контактна інформація.

 

Спікери: керівники асоціацій та громадських організацій, профспілок

16:00-16:50 Панель. Соціально відповідальний бізнес

пріоритетні напрямки діяльності та взаємодії у 2024 році.

 

Обговорення: напрямки розвитку КСВ, перспективи можливостей взаємодії та партнерства у 2024 році, пріоритетні напрямки співпраці з громадським сектором. Які соціальні проєкти планують підтримувати та розвивати. Ресурсна підтримка соціальних проєктів.

 

Спікери: власники, директори, представники бізнесу.

16:50 Перерва
17:00-17:30 Панель. Регіональні ЗМІ, сцпецифіка роботи та взаємодії, пріоритети та вірусні теми у 2024 році.

 

Обговорення: робота ЗМІ сьогодні, специфіка. Анонс можливостей взаємодії в області згідно з компетенцією. Заклик до взаємодії та співпраці, інформаційна підтримка соціальних ініціатив, розвиток демократичного інформаційного простору області.

 

Спікери: представники регіональних ЗМІ, журналісти, редактори, власники видань, керівники пресцентрів, друковані ЗМІ

17:30-18:00 Можливості взаємодії від закладів освіти
18:00 Перерва
18:10-19:30 Панель. Молодіжні ради регіону та їх члени

Обговорення: плани діяльності, можливості для інших, актуальні потреби, програми

19:30 Вільний мікрофон ( для організацій, ініціатив які тільки приєднались але не потрапили до основної програми)
19:50 Підсумки дня, анонс наступних подій

Дізнавайтесь більше на сайті www.letsdoitukraine.org  , долучайтесь до телеграм каналу https://t.me/letsdoitukraineforum для оперативної комунікації між спікерами, де  спікери з усієї країни розповідають про себе, першими анонсують свої заходи, презентації та обмінюються досвідом. Користуйтесь хештегом форуму  #letsdoitukraineforum , а також запрошуйте друзів, колег, партнерів!