Let`s do it Ukraine відзначив Всеукраїнський день Довкілля разом з відвідувачами ТРЦ Lavina Mall

20 квітня 2024 року у ТРЦ Lavina Mall відбулась акція цифрового прибирання до Всеукраїнського дня довкілля.   Учасники протягом заходу робили цифрове прибирання та отримували подарунки: сертифікат на 1000 грн від бренду ювелірних прикрас «Minimal», квитки на двох у кінотеатр «Multiplex», а також екоподарунки від ТРЦ Lavina Mall та Let`s do it Ukraine.     Також […]

20 квітня 2024 року у ТРЦ Lavina Mall відбулась акція цифрового прибирання до Всеукраїнського дня довкілля.  

Учасники протягом заходу робили цифрове прибирання та отримували подарунки: сертифікат на 1000 грн від бренду ювелірних прикрас «Minimal», квитки на двох у кінотеатр «Multiplex», а також екоподарунки від ТРЦ Lavina Mall та Let`s do it Ukraine.

 

 

Також учасники брали участь у розіграші аксесуару, зробленого з бусин з переробленого пластику від бренду UnAH, організованого екоактивістом Олександром Гречкою. 


Під час проведення акції учасники разом видалили 1563 ГБ. Таким чином вдалося заощадити 782 кВт-год енергії на рік та зберегти довкілля від викидів 391 кг СО2 в атмосферу.

 

В рамках події відбувся майстер-клас із Digital Cleanup, який провів телеведучий В’ячеслав Соломка та тренінг “Відповідальне споживання та зменшення мого негативного впливу на довкілля” від активістів найбільшого екоруху країни Олексія Мовчана та Дар’ї Кучеренко.

Також на заході виступила співачка та активна учасниця проектів Let’s do it Ukraine Софія Єгорова. За останній рік вона дала більше 300 благодійних концертів для військових, переселенців та цивільних у різних куточках України.

 

Дякуємо ТРЦ Lavina Mall, партнерам, учасникам, волонтерам!
Екологічно відповідально до Перемоги! 

Дізнавайтесь більше на нашому офіційному сайті letsdoitukraine.org та в соціальних мережах: facebook.com/letsdoitukraineeco ; instagram.com/letsdoitukraine/