Let’s Do It Ukraine запрошує на толоку у Гідропарку до Міжнародного дня охорони навколишнього середовища

8 червня 2024 року запрошуємо ЗМІ, лідерів думок, всіх небайдужих та екологічно відповідальних українців приєднатися до толоки. Щороку, 5 червня, світ відзначає Міжнародний день охорони навколишнього середовища. Це важлива нагода привернути увагу до проблем довкілля та сприяти їх вирішенню. Толока стане чудовою можливістю для кожного з нас зробити свій внесок у збереження навклошинього середовища.  Дата: […]

8 червня 2024 року запрошуємо ЗМІ, лідерів думок, всіх небайдужих та екологічно відповідальних українців приєднатися до толоки.

Щороку, 5 червня, світ відзначає Міжнародний день охорони навколишнього середовища. Це важлива нагода привернути увагу до проблем довкілля та сприяти їх вирішенню. Толока стане чудовою можливістю для кожного з нас зробити свій внесок у збереження навклошинього середовища. 

Дата: 8 червня  

Час: 9:30  

Місце: Гідропарк, Київ  

Пройдіть обов’язкову попередню реєстрацію учасників за посиланням: https://forms.gle/zm92nwRzkgd46gQ88 

План заходу:

9:30 –  Збір учасників на локції та реєстрація

9:40 –  Розминка

9:50 –  Інструктаж техніки безпеки

10:00-12:00 – Толока

 

Важливо! Прохання взяти із собою рукавички та пакети для сміття. Це допоможе забезпечити ефективність та безпеку під час прибирання.

 

Ставайте частиною великої спільноти ековідповідальних громадян, яка піклується про чистоту і здоров’я нашого довкілля. Кожна зібрана пляшка чи папірець – це крок до збереження природи, яка нас оточує. Поважаймо нашу планету та підтримуймо її у чистоті! Разом ми можемо зробити світ чистішим і кращим.

 

Для координації та організаційних питань ви можете звертатися до наших контактних осіб:

Заступниця координатора Let`s do it Ukraine у м.Києві Давидюк-Мельник Юлія: +38 (099) 434 58 43

Контакт для представників ЗМІ: Анастасія Кошуба +38 (066) 444 51 54

 

Дізнавайтесь більше на нашому офіційному сайті letsdoitukraine.org та в соціальних мережах: facebook.com/letsdoitukraineeco ; instagram.com/letsdoitukraine/