Київстар ТБ підтримала промокампанію до Всесвітнього дня прибирання 2024 в Україні

Київстар ТБ долучилася до промоції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 2024 в Україні, запустивши соціальну рекламу для своїх глядачів, аби закликати українців до екосвідомості та підвищити обізнаність про важливість збереження навколишнього середовища 20 вересня Let’s do it Ukraine традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який пройде у 24 регіонах під гаслом […]

Київстар ТБ долучилася до промоції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 2024 в Україні, запустивши соціальну рекламу для своїх глядачів, аби закликати українців до екосвідомості та підвищити обізнаність про важливість збереження навколишнього середовища

20 вересня Let’s do it Ukraine традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який пройде у 24 регіонах під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!». Також до цієї ініціативи долучилася Київстар ТБ, яка є спільним проєктом 1+1 media та Київстар. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Вона нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів.

 

У роликах, які Київстар ТБ розмістила у себе на FAST-каналах, показано, як забруднення навколишнього середовища впливає на людське життя і наскільки важливо свідомо ставитися до утилізації сміття. 

 

З 2024 року Всесвітній день прибирання оголошено офіційним Днем ООН, який відзначається щорічно 20 вересня, і тепер його додано до календаря міжнародних днів і тижнів. Всесвітній день прибирання став найбільшою мирною акцією у світі, яка об’єднує, та переміг у рейтингу UN SDG Awards. Залучення мільйонів через колективні дії для цивільного миробудування, сталого глобального майбутнього та боротьби з твердими відходами.

Формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки: 

  • Індивідуальні  та сімейні толоки. 
  • Традиційні прибирання: Дозволяються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого
самоврядування.
  • Цифрове прибирання (онлайн): Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів. Це зменшить кількість викидів СО2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті
letsdoitukraine.org/digitalcleanup.
  • Колективні прибирання на території установ, організацій: Кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність. У випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.
  • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org: «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.

Закликаємо вас не лише приєднатися до глобальної ініціативи, але й зареєструвати результати своєї участі https://letsdoitukraine.org/2024/09/ldu-wcd-registration-2024/ до 25 вересня 2024 року включно. Це важливо для калькуляції, підтвердження загальнонаціональних результатів та отримання сертифікату участі онлайн.

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World». 

Генеральний партнер:  корпорація «Біосфера».

Генеральний медіапартнер: 1+1 media. 

Партнери: Лакталіс в Україні, Чела Україна, платформа кіно та телебачення Київстар ТБ, Національна молодіжна рада України, Українська Студентська Ліга, Міжнарожний молодіжний рух School Recycling World

Організаційне сприяння: Міністерство молоді та спорту України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Київська міська державна адміністрація, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, об’єднання, соціально відповідальний бізнес та медіа. 

Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки (https://letsdoitukraine.org/2024/08/ldu-bezpeka-wcd-2024/) та під час сигналу тривоги спускатись в укриття. Зібране під час прибирання сміття донести до найближчого сміттєвого баку.

Слідкуйте за анонсами та новинами на сайті  letsdoitukraine.org та в соціальних мережах:  www.facebook.com/letsdoitukraineeco , www.instagram.com/letsdoitukraine

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення з найбільшою кількістю відеоконтенту, виготовленого в Україні. Вона надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».