Зареєструй свій результат Всесвітнього дня прибирання, щоб потрапити у світову статистику

Щиро дякуємо кожному, хто уже приєднався до Всесвітнього дня прибирання, організував толоки та провів цифрове прибирання!   Важливо! Зареєструйте результат своєї участі за посиланням до 19:00 30 вересня, щоб гарантовано отримати онлайн-сертифікат та потрапити до міжнародного рейтингу країн:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18  Хочеш, щоб тебе побачив увесь світ? Зареєструй свою толоку на міжнародному сайті  planetheroes.pl/worldcleanupday Робіть гарні фото та відео […]

Щиро дякуємо кожному, хто уже приєднався до Всесвітнього дня прибирання, організував толоки та провів цифрове прибирання!

 

Важливо! Зареєструйте результат своєї участі за посиланням до 19:00 30 вересня, щоб гарантовано отримати онлайн-сертифікат та потрапити до міжнародного рейтингу країн:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 

Хочеш, щоб тебе побачив увесь світ? Зареєструй свою толоку на міжнародному сайті  planetheroes.pl/worldcleanupday

Робіть гарні фото та відео до, в процесі та після прибирання відправляйте нам у телеграм https://t.me/WCD_photo_video_bank

(прикріпляйте як файл) з приписом «#область, назва вашого населеного пункту, координатор, скільки пакетів зібрали, що цікавого знайшли».

Якщо знімаєте відео, робіть його горизонтальним. З телефона фото відео теж добре, головне протирайте камеру, на камері можете показати процес команду, результат, коли будете надсилати в телеграм то ставте поруч опису додатковий хештег #відео #область (назву області)

Попросіть місцевих фотографів та відеооператорів добровільно на волонтерських засадах зняти фото/відео у високій роздільній якості (мінімальний розмір:1 Мб).

Для тих, хто ще не взяв участь у Всесвітньому дні прибирання, нагадуємо, що формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки: 

  • Формати участі
    • Індивідуальні та сімейні толоки.
    • Колективні прибирання на території установ, організацій: кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність. У випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.
    • Традиційні прибирання: дозволяються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого
самоврядування.
    • Цифрове прибирання (онлайн): видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів. Це зменшить кількість викидів СО2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті
letsdoitukraine.org/digitalcleanup.
    • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org: «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
    • Розбір завалів.
    • Українців закордоном також запрошують приєднатись, організувавши онлайн або офлайн прибирання, долучившись до міжнародної події, подякувавши приймаючим містам та підтримавши своє рідне місто навіть на відстані та зареєтрувати результат.

Повний інструктаж з протимінної безпеки можна переглянути за посиланням: https://letsdoitukraine.org/2023/07/ldu-instructions-bezpeka-wcd-2023/

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

Генеральний партнер: корпорація Біосфера

Генеральний медіапартнер: 1+1 media

Партнери: Лакталіс в Україні, Чела Україна

Організаційне сприяння: органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, обʼєднання, соціально відповідальний бізнес та медіа.

Хто підтримує організацію та які результати попередніх років детальніше https://letsdoitukraine.org/2024/08/ldu-star-ecopicnic-2024

Навіть у складних умовах ми повинні формувати екозвички та дбати про нашу Землю. Разом збережемо наше довкілля для майбутніх поколінь, об’єднаємо зусилля для екологічного відновлення та привернення уваги всього світу!

Деталі в новинах на сайті: www.letsdoitukraine.org.

Підписуйтесь на соціальні мережі Let`s do it Ukraine та будьте в курсі останніх події: facebook.com/letsdoitukraineeco; instagram.com/letsdoitukraine/.

Приєднуйтесь у своєму безпечному форматі 20 вересня 2024 року та зробіть свій внесок у збереженні довкілля України та Світу!

Деталі в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org.